Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Seija Salo: ENTÄS NYT, ALBATROSSIT. Kannen kuva: Olli Luoma. 1995 Karisto. 256-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Entäs nyt, Albatrossit (1995) -kirjassa Jasmin, Rappe, Gerrit ja Hessu eli Albatrossit ovat päättäneet näyttää kahden viikon kuluttua Utissa laskuvarjohyppykisoissa, että he ovat Suomen paras nuorten joukkue. He ovat harjoitelleet innokkaasti, edistyneet erinomaisesti ja uhkuvat voitontahtoa. Mutta sitten kaikki menee yhtäkkiä pieleen: eräältä kerhon jäseneltä katoaa runsaasti rahaa sisältänyt lompakko, ja Hessu joutuu kaikkien silmätikuksi. Kukaan ei sano mitään suoraan, mutta kaikki ovat varmoja Hessun syyllisyydestä. Pahansuopa Teemu vielä ruokkii muiden epäilyjä. Upea toverihenki on tipotiessään, helteisten kesäpäivien myötä tunnelma kentällä kiristyy ja Utin kisat lähestyvät uhkaavasti.

Seija Salo on julkaissut nuortenromaanit Hyppy pilvistä (1994), Entäs nyt, Albatrossit (1995) ja Valkoisia varjoja (1996).

 

2. Taru & Tarmo Väyrynen: KARRI JA ÖISET VALOT. Kansi: Christel Rönns. 1998 Tammi. 137-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Karri ja öiset valot (1998) on Karri-sarjan ensimmäinen kirja. Kuusitoistavuotias Karri on muuttanut isänsä kanssa Kainuun syrjäkulmilta Korsoon, jossa ei ole oikeastaan muuta näkemistä kuin paljon taloja ja muutama kauppa. Karri päättää totuttautua uusiin oloihin. Hän tutustuu huomaamattaan Kirsikkaan, jonka kotiasiat ovat aivan sekaisin. Kirsikka esittelee Karrille lähitienoon parhaimmat paikat: joen rannat, kalastuspaikat ja peltomaisemat. Kirsikan seurassa kolkko ensivaikutelma lähiöstä pehmenee ihan siedettäväksi. Leppoisa tunnelma on pian tiessään, kun valokuvausretki jokirantamille saa yllättävän lopun: Karri löytää voimakastuoksuisia kasveja, jotka Kirsikka tunnistaa hampuksi. Kuviot loksahtavat paikoilleen ja kummalliset tapahtumat kotitalossa saavat pelottavan selityksen. Karri-sarja: Karri ja öiset valot (1998), Karri ja Karhukopla (1999), Karri ja epäilyksen varjo (2000).

Taru Väyrynen (o.s. Järvilehto, ent. Mäkinen, s. 1944 Vaasa) on kirjoittanut kuutisenkymmentä kirjaa, osan niistä nimellä Taru Mäkinen. Taru Mäkisen nimellä kirjoitettu on lasten- ja nuortenkirjallisuutta, Taru Väyrysen kirjat ovat aikuisille tai aikuisnuorille suunnattuja. Taru Väyrynen on toiminut näkövammaisten opettajana, ohjaajana ja opettajana koulukodissa, nuorisokodissa ja vankilassa, ja on nykyään päätoiminen kirjailija. Kirjailijantyön ohella hän on suorittanut filosofian tohtorin tutkinnon pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede.
Tarmo Väyrynen (s. 1950 Säräisniemi) on kirjoittanut runsaasti kirjoja vaimonsa Taru Väyrysen kanssa. Väyryset asuvat Helsingissä
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 112 vrk 18 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 112 vrk 18 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.