Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Karvinen   (DVD)   uusi muoveissa.

Lapsi & perhe vuodelta 2004 ohjaus Peter Hewitt pääosissa Breckin Meyer ja Jennifer Love Hewitt.

Karvinen - kaikkien rakastama maailman laiskin kissa - esiintyy vihdoin valkokankaalla! Oikeita näyttelijöitä ja tietokonegrafiikkaa yhdistelevä elokuva perustuu 260 miljoonan ihmisen päivittäin lukemiin, maailmanlaajuisesti 2 600 sanomalehdessä ilmestyviin sarjakuviin. Karviselle äänensä on lahjoittanut Bill Murray. Suomenkielisessä versiossa Karvisen äänenä on Martti Suosalo.
Breckin Meyer (Road Trip) esittää Karvisen omistajaa Jon Arbucklea (?Eskoa?), ja Jennifer Love Hewitt (Heartbreakers) on kuulun katin eläinlääkäri Liz Wilson. Elokuvassa mukana on myös Debra Messing (Will ja Grace), joka on Karvista varpaillaan pitävä söpö tyttökissa Arlene; Brad Garrett (Kaikki rakastavat Raymondia) on naapurin dobermanni Luca; ja Alan Cumming (X2)on Persnikitty, eräs toinen kissa, jonka Karvinen kohtaa. Lisäksi äänensä elokuvaan ovat antaneet Nick Cannon (Drumline), joka on Louis-hiiri; Jimmy Kimmel, kovanaamainen terrieri Spanky; David Eigenberg (Sinkkuelämää) Nermal, ystävällinen kissa; ja Mo?Nique rotta.
Karvisen teossa on tietysti käytetty viimeisintä tietokonegrafiikkaa, sillä Karvinenhan ansaitsee vain parasta. Tai kuten sen itsensä on kuultu sanovan: Tämä elokuva kuvaa vain mua-u.

Formaatti
DVD alue 2

Alkuperäismaa
Suomi

Kesto
77 min

Väri/Mustavalkoinen
Väri

Televisiosysteemi
PAL

Levyjen lukumäärä
1

Kansi
Keep-Case

Kannen kieli
Suomi

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)
Suomi (Stereo)
Ruotsi (Stereo)

Kuva
Widescreen (anamorfinen) 1.85:1

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 3.10.2018 14:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.