Kuvaus

[AC1115]

HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva  teos ELÄMÄNKERTA kirjojen diggareille.

Kasey Edwards: KOLKYT JA RISANA

Lähes yhdessä yössä jokin muuttui, eikä minua enää huvittanut mennä töihin. Ei enää koskaan.

Kasey Edwards on saavuttanut kaikenhaluamansa. Kolmekymppisellä uraohjuksella on unelmatyöpaikka, unelmapoikaystäväja unelma-asunto. Silti hän ei halua nousta aamuisin sängystä. Hän vihaa työtään, työkavereitaan ja konttoriaan ja löytää lohtua vain lemmikkikaupan ikkunassa telmivien koiranpentujen katselemisesta.Kolkyt ja risana on humoristinen ja rehellinen tositarina siitä, kuinka yhä nuoremmat ihmiset huomaavat tavoittelevansa vääriä unelmia. Australialainen Kasey Edwards kirjoittaa hauskasti ja itseironisesti siitä, kuinka hän alkaa etsiä vaihtoehtoja ahdistukselleen: Auttaisiko vielä haastavammanja stressaavamman työn etsiminen? Pitäisikö hankkia vauva? Vai dumpata poikaystävä? Ruveta joogaamaan?Kasey Edwards pistää itsensä ja lähipiirinsä likoon tosielämän chick lit -kirjassa, joka hykerryttävien käänteiden lomassa kritisoi terävästi yhteiskuntaa, jossa jo kolmekymppiset haaveilevat pikaisista eläkepäivistä.

Suomentanut Lotta Heikkeri

1. painos

NEMO KUSTANNUS

Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2011

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 21 vrk 3 h 20 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 21 vrk 3 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.