Kuvaus

Käsilaukun, iltalaukun  valmistajan merkki on AIGNER,    Etienne Aigner ja heidän merkki logo on hevosenkenkä, mikä muodostaa A kirjaimen. Usein kullattu.

TAS07SP002  Iltalaukku olkahihnalla  AIGNER käytetty , koko on 22x15x5,5cm, magneetti neppari , sisällä on vetoketjulla oleva luottokortti eriö. Made in Italy. Uuden hinta voisi olla 70-100 euroa, tämä taas on käytetty.  Väri on musta, päivänvalossa musta ja myös illan keinovalossa. Hihnan pituutta voi säätää noin 10cm, hihnan pituus on 125cm.

Saksalainen merkki AIGNER, joka oli erään USA:aan hieman ennen 2. Maailmansotaa uskontonsa takia Hitlerin  aloittamia uskonvainoja paenneen  henkilön tavaramerkki. Miljoonia juutalais-uskonto pakolaisia pakeni USA:aan, yleensä New Yorkkiin. Kuten jokainen tietää on N.Y. kaupungissa China Town kaupunginosa, Pikku-Italia ja juutalaisten ja venäläisten kaupunginosat, joissa jopa kauppojen kilvet on venäjäksi. 

AIGNER tuotemerkki  nousi uuteen eloon , kun joku Mr. X   osti sen Saksaan, Munchen kaupunkiin ja aloitti korkean  laadun perinteet uudestaan. Muotitietoinen nainen kyllä tunnistaa jo kaukaa AIGNER laukun logonsta, kullanvärinen hevosenkenkä , mikä muodostaa A kirjaimen.....sen he tuntevat. Hintataso on kansainvälisillä lentokentillä usein tuollaista 250-650 euron luokkaa kaikille AIGNER laukuille.....

Koska kunnollista nahka käsilaukkua ei nainen osta joka vuosi, niin hinnan ja kaupan voi hyväksyä, korkea laatu kestää pidenpään käyttöä, ja koska saksalainen valmistaja, sen voi aina postittaa heille korjaukseen. EU:n sisällä ei ole tulleja, helppoa!  Ostan itse  aina EU tavaraa, senjälkeen Eurooppa tavaraa jopa Venäjä, Norja, Britannia , Albania, Kosowo,Serbia jne... 

 Usein pidetään AIGNER tavaran hintaa törkeän korkeana ja aivan perätön ei moinen valitus ole, sillä AIGNER on korkeaa laatua ja laatu maksaa.

 AIGNER käsilaukkua kantaa normaalisti virkanainen , jonka tulotaso on vakaa ja yli keskitason. AIGNER on usein klassinen, mutta varmaa korkeaa laatua oleva laukku , lompakko tai vyö.  AIGNER  antaa pienen ylellisyyden silauksen kantajalleen  .

Saksalaiset käsilaukku merkit  BREE ja Picard sekä MCM ovat toki myös hyvin korkeatasoista laatua ja hieman halvempia myös kuin AIGNER..... Italian FURLA käsilaukku ja lompakko tavaramerkki on korkeaa laatua ja Made in Italy. Moni ostaa myös Italian Cuccinelle laukkuja ja vöitä. Yleensä vaativa ja laaduntietoinen nainen suosii ja ostaa vain kunnon vanhan Eurooppa merkkejä,  hän nyrpistää nenäänsä uusille tulokkaille, niitä mainosmiehet luovat tyhjästä....melkein aina näiden uusien tulokkaiden hinta ja laatu eivät vastaa toisiaan. 

Keski Eurooppa nainen ostaa usein BREE tai Picard laukun, vyön, käsilaukun jne...sillä hän, jos kuka,  suosii omia Eurooppa merkkejä. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 80 vrk 19 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,90 € Sulkeutuu 80 vrk 19 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.