Kuvaus

Kastike ja sose hillo kulho, josta voi joko kaataa tai siinä oli kastikelusikka tai kauha myös, kätevä ! 

Posliinia oleva kulho  on ihan ehjä ja kaunis esine jostain vuodelta 1910-1926, sillä vuonna 1926 meni Fraureuth tehdas konkurssiin ja sen jälkeen ei ikinä tehty minkäänlaisia posliini esineitä  tällä tavara merkillä, logolla. Ikä on siis 100% varma asia ja kategerointi oikein. Kulhon muoto kulkee nimellä Empire malli. Myös joskus kuulee sanottavan sen englantilaiseen tyyliin Imperium jne.. muoto.

Tämä original Fraureuth kastike kulho halkaisijaltaan 155mm korkea ja pituutta on 255mm, levein kohta on 130mm.  Itse kulhon suun pituus on 200mm.  Kulho on korkealuokkaista valkeaa ja hyvin lujaa posliinia. Paino 786 g.  Kulhoa kiertää Empire tyyliä kuvaava sininen ja kulta koristenauha. Kunto?

Aivan ehjä ja upea, mutta korvakkeen reunoissa oleva kultaus on käytössä kulunut. 

A22NV302a Kastikekulho Fraureuth Saksa aito noin 100v vanha posliiniesine on jokaisen pöytäkattauksen silmänterä. Hieno esine ja on upeeta omata kodissa jotain vanhaa ja arvokasta, sellainen tulee aina säilyttämään arvon. Kun ostat jotain massatavaraa marketeista tai huonekalu halpahalleista on niiden arvo jo parin käyttövuoden jälkeen tasan nolla....ja ne ovat usein vielä mauttomia !!!

Hyvin harva nuori nainen tai kodin äiti ymmärtää, että kannattaa ostaa vaikka vähemmän, mutta korkean laadun tavaraa. Vanha käytetty?   Kiehuvaa vettä 5 min ja on taatusti puhdas pöpöistä.

Ennenmuinoin Saksassa arvostettiin käsityötä hyvin korkealle ja oli ammatti ylpeyttä; reunakoristeen maalaaja ja kiinnittäjä (uunissa palaa kiinni) on merkannut taakse pienen numerosarjan, kuka teki ja koska, ehkä jo vuonna 1890 ? 

Halpa talousposliini ja halvempi posliinilaatu on usein paksuhkoa ja huokoisempaa materiaalia. Luja ohut ja kirkas kaunis posliini tavara on laadukasta ja hinnan kiroissa. Juuri siksi sitä on markkinoilla vähän. 

Mikä tehdas oli oikeastaan Fraureuth Saksassa? Se perustettiin joskus 1890 paikkeilla ja käytti tälläistä merkkiä, kuin kulhon pohjassa on. Paikkakunta oli ILMENAU, Thüringen osavaltiossa. Perustajat olivat nimeltään Römer ja Foedisch. Tehdas työllisti kulta aikana jopa yli 400 ihmistä, kaunista posliini tavaraa meni maailmalle. Vuonna 1926 tuli maailmann syvä talouslama,   jonka johdosta Saksanmaan työttömyys kasvoi ennätyslukemiin ja kallista posliinia ostettiin hyvin vähän. 

Fraureuth tehdas joutui murheen murtamana sulkemaan ovensa ja siihen loppui tehtaan ja tuotemerkin tarina. Se tarkoittaa nykyään sinulle, että aito antiikki esine. 

kokki keittiö antiikki
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !

 Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

23,98 €
Sulkeutuu 52 vrk 13 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

23,98 € Sulkeutuu 52 vrk 13 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.