Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva Kate Jacobs diggareille. 

Kate Jacobs: Lohturuokaa

Kuuluisan tv-kokin Augusta "Gus" Simpsonin 50-vuotispäivä lähestyy, ja ensimmäistä kertaa elämässään hänen ei tee mieli juhlia syntymäpäiviään. Gusin suositulla tv-ohjelmalla riittää vielä katsojia, mutta tv-aseman johtajat kaipaavat siihen uudistuksia. Niinpä Gusin pariksi (ja harmiksi) ohjelmaan värvätään nuorempi, hyvin kunnianhimoinen kokki, entinen Miss Espanja Carmen Vegas.Gusissa on kuitenkin vielä taistelutahtoa, ja hän päättää itse vaikuttaa uuteen ohjelmaformaattiin. Pian kauhan varressa häärivät myös Gusin tyttäret, huikentelevainen Sabrina ja vakava Aimee, sekä Gusin naapuri Hannah, jolla on omat salaisuutensa. Soppaan sekoitetaan myös uusi tuottaja: komea Oliver saa lämpötilan keittiössä kuumenemaan entisestään.Suuren suosion Lankakauppa-kirjoillaan saavuttanut Kate Jacobs kirjoittaa herkullisesti ruoasta ja ihmissuhteista. Lohturuokaa on täynnä todentuntuisia, moniulotteisia ja eri sukupolvia edustavia henkilöhahmoja, joiden kaikkien soisi löytävän reseptin oman elämänsä onneen.

2. painos

Suomentanut Päivi Pouttu-Deliere

Gummerus

Norhaven, Tanska 2012

VOITTOHUUTO ja PK.  2,80e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/22, 09/21, 05/21, 06/20,  08/19, 03/19, 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.4.2024 8:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.