Kuvaus

AC1212

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos. RAKKAUS diggareille.


Kathleen Keating: HELLITÄÄN HETKI 

Rakkaus on ihmeellinen paradoksi, kuin lohikäärme. Joskus kiivas. Joskus hellä. Aina salaperäinen. Rakkausterapia on molemmpinpuolinen mahdollisuus kasvuun ja paranemiseen. Voit jakaa sen kollegan, ystävän, rakastajan, perheenjäsenen, lapsen, sukulaisen ja sielunveljen kanssa - tai niiden jotka vain sattuvat kulkemaan sydämesi kautta. Rakkaus on kaikkialla - se johtaa meidät näkyihin ja vastauksiin, myötätuntoon ja yhteistyöhön.

Suomennos Meiju Bonsdorf

1. painos

Karisto Oy:n  Kirjapaino
Hämeenlinna 1996

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,95 €
tai
Sulkeutuu 68 vrk 10 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 68 vrk 10 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.