Kuvaus

kaulakoru, kaulanauha, Intian akaatti

Pitkänomaisia ja pieniä pyöreitä, vihreän ja ruskean sävyisiä Intian akaatti -helmiä. Välissä hopean värisiä korumetalliseoksesta valmistettuja kappaleita.. Pujotettu koruvaijeriin. Hopean värinen riimulukko (toggle). Hopean väriset solmusuojat. Metalliosat ovat nikkelittömiä.

Korun pituus on 48 cm ja paino 41 g.

HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Saat korun huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Akaatti (engl. agate) kuuluu kvartsimineraaleihin. Se on tuliperäinen mineraali ja syntytapansa vuoksi usein raidallista. Se saattaa esiintyä ns. geodeina eli ontelomaisina kiteytyminä, joiden sisällä voi olla muita kvatsimuunnoksia kuten vuorikiteitä, savukvartsia tai ametistia. Korukivinä käytetään erilaisia raidallisia, kirjavia ja värillisiä akaatteja. Korukiveksi hiotun akaatin pinta on vahakiiltoinen, ja se on suhteellisen kova (kovuus Mohsin asteikolla  6,5-7).
Horoskooppikivenä akaatti on vaa'an sekä toukokuussa syntyneiden onnenkivi.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 23 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 3 vrk 23 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.6. klo 6:50

Hei,
jos ostan jotain voinko maksaa 02/07/2021?
Laitan viestin maksettuani Nordeasta.

12.6. klo 12:16

Ok, ehkä voin ottaa sellaisen riskin. Kiitos kysymästä!