Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, jaspis, unakiitti, aventuriini

Kaulakoru, jossa on suorakulmaisia eri pituisia kiviä. Takana on punaiset jaspikset. Edessä on kolminkertainen osa, jossa on eri värisiä jaspiksia sekä unakiittia ja keltaista aventuriinia. Osien välillä on kullattu metallikartio. Kullattu pieni jousrengaslukko. Kullanväriset solmusuojat. Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 54 cm ja paino 43 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Jaspis (engl. jasper) on monimuotoinen ryhmä kalsedonimuunnoksia. Jaspis on läpinäkymätöntä kiveä, jota käytetään koruihin ja koriste-esineisiin. Sana ”jasper” on alkuperältään vanhaa ranskaa ja tarkoittaa täplikästä tai pilkullista kiveä. Jaspis voi olla lähes minkä väristä tahansa. Jaspiskiviä on nimetty niiden löytöpaikan mukaan (Bruneau, Lahontan) tai nimi voi kuvata kiven ulkonäköä (dalmatianjaspis, seeprajaspis, maisemajaspis). Japis on rasvakiiltoista tai himmeää ja suhteellisen kovaa kiveä (kovuus Mohsin asteikolla 6,5-7). Horoskooppikivenä jaspikset tunnetaan oinaan ja lokakuussa syntyneiden onnenkivenä.

Unakiitti (engl. unakite) on kivilaji, joka muodostuu vihreästä epidootista ja vaaleanpunaisesta maasälvästä ja sisältää lisäksi kvartsia. Unakiittia käytetään koriste-esineiden valmistukseen ja korukivenä. Sen kovuus Mohsin asteikolla on 6-7. Horoskooppikivenä unakiitti on härän, neitsyen ja skorpionin onnenkivi.

Aventuriini (engl. aventurine) on kvartsipitoinen kivilaji. Se on heikosti läpikuultavaa ja sille tyypillistä ovat kiven sisällä kiiltävät tai heijastuvat mineraalihiput. Tätä aventuriinin ominaisuutta jäljittelee keinotekoinen korukivi, kultakivi, jossa on kimaltavia hippuja ruskean, sinisen tai vihreän lasimassan sisällä. Aventuriini on vihreää, oranssia, ruskeaa, keltaista tai harmaata. Aventuriini on hieman pehmeämpää kuin puhdas kvartsi (kovuus Mohsin asteikolla 6,5). Horoskooppikivenä aventuriini on härän ja ravun onnenkivi.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 6 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19 € Sulkeutuu 8 vrk 6 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.