Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, tansaniitti, valkoinen kuukivi, aurinkokivi, denimlapis

Kaulakoru, jossa edessä on viisi sirunauhaa, kaksi tansaniittia, kaksi valkoista kuukiveä ja yksi punainen aurinkokiveä. Takaosassa on pyöreitä denimlapishelmiä. Pujotettu korusiimaan ja -vaijeriin. Hopeinen pieni karabiinilukko. Etu- ja takaosan välillä on hopeoitu helmihattu.
Nauhan pituus on 47 cm ja paino 55 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Saat nauhan huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Tansaniitti, (engl. Tanzanite) on sininen korukivi, jota esiintyy vain pienellä alueella Tansaniassa. Sen väriominaisuuksiin kuuluu trikroismi, joka merkitsee sitä, että sen luonnollinen väri vaihtelee valon tulokulmasta riippuen sinisestä violettiin ja tumman punaiseen. Jalokivikäsittelyssä tansaniitti kuumennetaan, jolloin se muuttuu dikroiseksi eli väri vaihtelee sinisen ja violetin välillä. Tansaniitin kovuus Mohsin asteikolla on 6,5. Kivi on läpinäkyvää tai läpikuultavaa ja pinta on lasikiiltoinen.

Kuukivi (engl. moonstone) on maasälpäryhmään kuuluva mineraali. Se on saanut nimensä siitä, että valo heijastuu kiven sisältä maasälvän kerroksellisen rakenteen ansiosta. Kuukivi on väriltään valkoista tai punertavan ruskeaa. Valkoisen kuukiven heijaste on sininen, ruskehtavan heijaste on valkoinen. Kuukivessä on himmeä pintakiilto ja sen kovuus Mohsin asteikolla on 6. Kuukivi tunnetaan mm. ravun ja kesäkuussa syntyneiden onnenkivenä.

Aurinkokivi (engl. sunstone) on plagioklaasiryhmän maasälpä. Nimensä se on saanut siitä, että on oletettu viikinkien käyttäneen sitä navigoinnissa. Aurinkokiven porarisoivien ominaisuuksien oletettiin auttavan auringon paikan määrittämisessä pilvisellä säällä. Aurinkokiveä on myös löydetty ainakin yhdestä viikinkilaivan hylystä. Aurinkokivi voi olla väritöntä, keltaista, punaista, vihreää, sinistä tai vaalean kuparinpunaista. Sitä esiintyy ainakin Norjassa, Siperiassa ja USA:ssa, missä se on Oregonin osavaltion nimikkokivi. Aurikokiven kovuus Mohsin asteikolla on 6,5-7,2. Herkän lohkeavuutensa vuoksi se on melko haurasta mineraalia.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 7 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

26 € Sulkeutuu 1 vrk 7 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.