Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, jaspis, howliitti, lumihiutaleobsidiaani, aventuriini

Kaulakoru, jossa on suorakulmaisia eri pituisia kiviä. Takana on persikan sävyiset aventuriinit. Edessä on kolminkertainen osa, jossa on eri värisiä jaspiksia valkoista howliittia ja lumihiutaleobsidiaania. Osien välillä on kullattu metallikartio. Kullattu karabiinilukko. Kullanväriset solmusuojat. Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 52 cm ja paino 39 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Jaspis (engl. jasper) on monimuotoinen ryhmä kalsedonimuunnoksia. Jaspis on läpinäkymätöntä kiveä, jota käytetään koruihin ja koriste-esineisiin. Sana ”jasper” on alkuperältään vanhaa ranskaa ja tarkoittaa täplikästä tai pilkullista kiveä. Jaspis voi olla lähes minkä väristä tahansa. Jaspiskiviä on nimetty niiden löytöpaikan mukaan (Bruneau, Lahontan) tai nimi voi kuvata kiven ulkonäköä (dalmatianjaspis, seeprajaspis, maisemajaspis). Japis on rasvakiiltoista tai himmeää ja suhteellisen kovaa kiveä (kovuus Mohsin asteikolla 6,5-7). Horoskooppikivenä jaspikset tunnetaan oinaan ja lokakuussa syntyneiden onnenkivenä.

Aventuriini (engl. aventurine) on kvartsipitoinen kivilaji. Se on heikosti läpikuultavaa ja sille tyypillistä ovat kiven sisällä kiiltävät tai heijastuvat mineraalihiput. Tätä aventuriinin ominaisuutta jäljittelee keinotekoinen korukivi, kultakivi, jossa on kimaltavia hippuja ruskean, sinisen tai vihreän lasimassan sisällä. Aventuriini on vihreää, oranssia, ruskeaa, keltaista tai harmaata. Aventuriini on hieman pehmeämpää kuin puhdas kvartsi (kovuus Mohsin asteikolla 6,5). Horoskooppikivenä aventuriini on härän ja ravun onnenkivi.

Howliitti (engl. howlite) on kalsiumborosilikaattihydrokloridia. Se on valkoinen tai väritön mineraali. Luonnossa siinä on tummia juosteita. Koska mineraali on suhteellisen huokoista, sitä värjätään muistuttamaan mm. turkoosia. Howliitin kovuus Mohsin asteikolla on 3,5.

Obsidiaani (engl. obsidian) on vulkaanista lasia. Se on yleensä mustaa. Mahonkiobsidiaani on ruskeaa. Siihen tulee mustia tai ruskeita juosteita hematiitista tai magnetiitista. Lumhiutaleobsidiaanissa on kristobaliittikiteitä, jotka muodostavat valkoisia laikkuja mustaan kiveen. Obsidiaani on herkästi lohkeavaa. Kovuutensa ansiosta sitä on käytetty kirurgin veitsissä. Obsidiaani on lasikiiltoista, kovuus Mohsin asteikolla on 5-6. Lumihiutaleobsidiaani tunnetaan skorpionin onnenkivenä.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.8.2021 19:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.