Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, peridootti, valkoinen kuukivi, aurinkokivi, karneoli

Kaulakoru, jossa edessä on kolme sirunauhaa, joissa on pisaramaisia helmiä mukana. Yksi auha on valkoista kuukiveä, peridoottia ja yksi punaista aurinkokiveä, jossa pisarahelmet ovat karneolia. Takaosassa on pyöreitä karneolihelmiä. Pujotettu korusiimaan. Hopeanvärinen pieni karabiinilukko. Etu- ja takaosan välillä on hopeoitu helmihattu.
Nauhan pituus on 47 cm ja paino 42 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Kuukivi (engl. moonstone) on maasälpäryhmään kuuluva mineraali. Se on saanut nimensä siitä, että valo heijastuu kiven sisältä maasälvän kerroksellisen rakenteen ansiosta. Kuukivi on väriltään valkoista tai punertavan ruskeaa. Valkoisen kuukiven heijaste on sininen, ruskehtavan heijaste on valkoinen. Kuukivessä on himmeä pintakiilto ja sen kovuus Mohsin asteikolla on 6. Kuukivi tunnetaan mm. ravun ja kesäkuussa syntyneiden onnenkivenä.

Aurinkokivi (engl. sunstone) on plagioklaasiryhmän maasälpä. Nimensä se on saanut siitä, että on oletettu viikinkien käyttäneen sitä navigoinnissa. Aurinkokiven porarisoivien ominaisuuksien oletettiin auttavan auringon paikan määrittämisessä pilvisellä säällä. Aurinkokiveä on myös löydetty ainakin yhdestä viikinkilaivan hylystä. Aurinkokivi voi olla väritöntä, keltaista, punaista, vihreää, sinistä tai vaalean kuparinpunaista. Sitä esiintyy ainakin Norjassa, Siperiassa ja USA:ssa, missä se on Oregonin osavaltion nimikkokivi. Aurikokiven kovuus Mohsin asteikolla on 6,5-7,2. Herkän lohkeavuutensa vuoksi se on melko haurasta mineraalia.

Peridootti (engl. peridot) on silikaattimineraali oliviinin läpinäkyvä muoto, jota käytetään jalokivenä. Peridootti on väriltään vihreää. Sävyt vaihtelevat vihertävän keltaisesta oliivinvihreään ja ruskehtavaan vihreään. Värisävy riippuu mineraalin rautapitoisuudesta. Peridoottia käytetään jalokivenä. Se on kuitenkin haurasta, joten se yleensä upotetaan tukevaan korupohjaan. Peridootin kovuus Mohsin asteikolla on 6,5. Se tunnetaan elokuussa syntyneiden onnenkivenä.

Karneoli (engl. carnelian) on punaruskea kalsedonimuunnos, jonka väriskaala vaihtelee vaalean oranssista lähes mustaan. Karneoli on läpikuultavaa, lasi-, rasva- tai silkinkiiltoista tai himmeää ja suhteellisen kovaa (kovuus Mohsin asteikolla 6-7). Horoskooppikivenä karneoli on neitsyen ja heinäkuussa syntyneiden onnenkivi.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 3 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

18 € Sulkeutuu 4 vrk 3 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.