Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään erittäin laadukas 180 cm pitkä naismallinukke. Alkuhintana mallinukella 155 euroa. Katsotaan miten hinta siitä kehittyy - nouseeko vai laskenko sitä... Mukaan tulee pyöreä harmaan värinen metallinen alusta, jonka varassa mallinukke pysyy hyvin pystyssä. Mallinukke on ollut käytössä, joten asiaan kuuluvaa pientä kulumajälkeä löytyy. Harvinaisen hyväkuntoinen yksilö.

Mallinukke on hyvä sisustuselementti suureen pukuhuoneeseen, liikkeen näyteikkunaan, kirpparille tai vaikkapa ompelijan työhuoneeseen. Mallinukkea voi myös käyttää puutarhassa patsaana betonikäsittelyn jälkeen. Joku historianharrastaja myös puhee mallinuken päälle sotauniformunsa, jolloin se on esillä tyylikkäästi. Voi toki olla myös lasten pukemisleikeissä myös mukava rekvisiitta.

Peruukki ei tule mallinuken kanssa, niitä myydään erikseen erilaissa nettikaupoissa parin kympin hintaan. Kohde myydään vain toimitustavalla nouto. Huutajan kannattaa siis olla kotoisin Oulun lähistöltä tai olla valmis matkaamaan siihen suuntaan. Kohdetta ei tuoda, vaan sen joutuu noutamaan Kempeleestä, joka sijaitsee Oulusta etelään.

Toisesta kämmenestä on irronnut maalia, joten sen voi joko maalata uudelleen tai laittaa vaan käsineen käteen. Mallinuken osalta myydään toki pieniä maalauspurkkeja, joilla mallinuken voi kulumakohdiltaan maalata uuden veroiseksi. Maksavat vain viisi euroa purkilta. Toisaalta mallinukke puetaan ja kulumakohdat saadaan usein jo aivan sen kautta piiloon. Kämmenen värisävyn osalta voi myös uudelleen maalauksen sijaan tosiaan laittaa vaikka mallinukelle käsineet. Kunto näkyy parhaiten kuvista. Mutta tässäpä tosiaan vintagekaunis ja kestävä mallinukke, jolla on vielä pitkä käyttöikä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

74 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.10.2020 16:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.