Kuvaus

Yksinäinen, kaunis merimieskoira arviolta 1900-luvulta.

Tarkkaa ajoitusta näissä on mahdonta sanoa, mutta malli täsmää mielestäni 1900-luvun alun malliin. Tosin näitä tehtiin kai myöhemminkin 1900-luvulla, joten mahdotonta sanoa täsmällistä ajoitusta.

Normaalia, ajanmukaista kulumaa maaleissa niin kuin näissä on.

Kaunis on.

Korkeus noin 14 cm.

Näitä ne toivat matkoiltaan ja sitten laitettiin akkunalle. Pari tällaisia pantiin akkunalle. Jos katsoivat sisäänpäin mökkiin, niin meripoika oli kotona. Jos laitettiin katsomaan akkunasta ulospäin, niin oli matkoilla. Sanottiin, että bordelleista toivat ja sillä lailla hyvittivät akkojaan.

Ei kovin kaunis tarina. Mutta tosi.

Kovasti tuntuvat mamselleja nykyään kiinnostavan.

Koittavat nykyään tehdä uustuotantonakin näitä, Suomessa, mutta eihän ne samalta näytä.

Katso kuvat huolellisesti ja tee oma arviosi.

Hieno tämä tällaisiksi mielestäni on.

Postikulut ostajalle.

Huutopakettina Matkahuollon kautta 6,85 euroa. Tai sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa 900 positiivista palautettani, mutta Postin tai Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Matkahuolto on mielestäni Postia turvallisempi tällä hetkellä. Toki lähetän ostajan toivomalla tavalla ostajan laskuun. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa ettei tuote ole uusi, vaan antiikkiesine, joten pientä kulumaa siinä voi olla, minkä hyväksyt huutaessasi. Olen yrittänyt listata tässä kaikki mahdolliset puutteet mahdollisimman täsmällisesti ja totuudenmukaisesti, mutta en minä tästä mitään muuta löydä kuin tuon pienen ajanmukaisen kuluman maaleissa, joka tuli mainittuakin.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä muutakin meriantiikkia, merimieskoiraparikin.

Hakusanoja: Merimieskoirat, merimieskoira, laivakoirat, laivakoira, koira, koirat, meriantiikki, vanha laivasto merimies, merimieslakki, matruusi, laiva, höyrylaiva, risteilijä, meriaihe, meri, vene, purjevene, purjehdus, nautika, nautica, ankkuri, koti, sisustus, laivat, höyrylaivat, antiikki, koti keräily, sisustus, vintage, teollinen, teollisuus, taideteollisuus, keramiikka, posliini, figuriini, 1900-luku, 1900-luvun.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 9 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

60 € Sulkeutuu 18 vrk 9 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.