Tuote on myyty käyttäjälle kurrura hintaan 1 300 €

Kaupunkiympäristö alueidenkäyttö ja -valvonta
Helsingin kaupungin alueelta vuokrattavat joulukuusien myyntipaikat myyntikaudeksi 14.–24.12. vuosittain.

Kuvaus

Helsingin kaupungin kuusenmyyntipaikkojen huutokauppa pidetään 14.-27.10.2019

Tähän huutokohteeseen korkeimman tarjouksen tehnyt on velvoitettu myymään joulukuusia aikavälillä 14.–27.12.2019 kello 7.00–20.00 lukuun ottamatta jouluaattoa, jolloin myynti on sallittu kello 7.00–16.00.

Jos et ole aiemmin käyttänyt Huuto.net-palvelua, rekisteröidy käyttäjäksi sivun ylälaidasta ja tunnistaudu sen jälkeen.

Myyntiehdot

Myyntiehdot liitekuvassa tai kaupunkiympäristön alueidenkäytön sivuilla www.hel.fi/luvat/joulukuuset. Myyntioikeus myönnetään korkeimman tarjouksen tehneelle. Tarjouksen voi tehdä internetissä Huuto.net-palvelussa.

Huutokauppa päättyy 27.10.2019 kello 16.00 tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huuto.netiin jätetty tarjous on sitova. Paikan lunastanut kuusenmyyjä sitoutuu tarjoamaan kuusenmyyntipalvelua kyseisellä paikalla kuntalaisille kuusenmyyntiaikana 14.–24.12.2019. Kuusenmyyntipaikan miehittämättä jättämisestä seuraa 500 euron sopimussakko.

Maksu ja luvan lunastus

Huuto.net-palvelusta tulee voittaneen huudon tehneelle henkilölle tieto asiasta sähköpostilla.

Saadessasi ilmoituksen voit siirtyä maksamaan voittamaasi kuusenmyyntipaikkaa. Liitteenä olevassa mallilomakkeessa on Helsingin kaupunkiympäristön toimialan tili, mihin suoritus tulee osoittaa. Viestikenttään merkitään voitetun kohteen huutokaupan kohdenumero ja osoite. Mikäli olet voittanut useamman myyntipaikan, kirjoita viestikenttään niiden kohteiden huuto.net kohteen numero ja summa mitä olet maksamassa. Näin loppusummasta voidaan kohdentaa kaikille niille myyntikohteille oikea summa, mihin suoritus on tarkoitus kohdentaa. Maksajan tiedot täytetään maksajan kohtaan.

Kuitti paikkamaksusta tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen ulkoilma@hel.fi. Kun kohteen maksusuoritus näkyy Helsingin kaupungin tilillä, on paikka lunastettu ja maksajalla on oikeus käyttää aluetta joulukuusien myyntitoimintaan. Myyjän tulee pitää mukanaan myyntipaikalla maksukuitti ja Huuto.net-palvelusta saamansa ilmoitus kyseisen kohteen huutokaupan voittamisesta. 

Myyjän on tarvittaessa todistettava omistusoikeutensa myytäviin kuusiin.

Toimita kopio maksukuitista sähköpostilla osoitteeseen ulkoilma@hel.fi heti maksettuasi myyntipaikan. Maksu tulee suorittaa välittömästi saatuasi huuto.netin vahvistusviestin huudon voittamisesta. Huuto.net palvelun kautta tehty tarjous on sitova. Mikäli huuto.net-huudon voittanut kuusenmyyjä ei lunasta voittamaansa kuusenmyyntipaikkaa, peritään paikkamaksu kaupungin normaalin perintäkäytännön mukaisesti.

Varsinaisen huutokaupan päättymisen jälkeen (27.10.2019) mahdollisesti vapaiksi jääneet kuusenmyyntipaikat jäävät huudettaviksi huuto.net -sivuille. Myyntiaika on 23.12.2019 saakka tai niin kauan kuin paikkoja on saatavilla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
1 300 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.10.2019 16:27
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.