Tuote on myyty käyttäjälle maleri hintaan 10 €

Kuvaus

Kuvaus

Kuvien DVD suomitekstein ja -kansin

 

Kauppamatkustajan kuolema / Death of a Salesman (DVD)

Willy Lomanin elämä on syöksykierteessä. Hän on menettänyt työnsä kaupparatsuna ja rahallisesti tekee tiukkaa. Willy saa ajoittaista tukea harvalta ystäväpiiriltään, mutta särkyneiden menestyksen ja rikkauksien illuusioiden takia mikään apu ei ole riittävää - Willy on katkeroitunut ja hautoo jopa itsemurhaa. 

Willyn katsoessa elämäänsä taaksepäin; menettämiänsä mahdollisuuksia, saavuttamattomia unelmia ja etenkin pojilleen tekemiään katteettomia lupauksia. Vähitellen hän alkaa nähdä perheensä ja elämänsä uudessa valossa. Mitä kaikkea on vielä mahdollista pelastaa?

Kauppamatkustajan kuolema on arvostetun saksalaisen ohjaajan, Volker Schlöndorffin ensimmäinen Yhdysvalloissa tekemä elokuva. Elokuva perustuu maineikkaan näytelmäkirjailijan ja käsikirjoittajan Arthur Millerin samannimiseen, Pulizer-palkinnon voittaneeseen klassikkoteokseen. 

Hoffman voitti roolistaan sekä Golden Globe että Emmy-palkinnon. Malkovich palkittiin sivuosastaan Emmyllä ja Golden Globe ehdokkuudella.

Ohjaus: Volker Schlöndorff

Käsikirjoitus: Arthur Miller

Pääosissa: Dustin Hoffman, John Malkovich, Kate Reid, Stephen Lang, Charles Durning, Louis Zorich, David S Chandler, Jon Polito, Kathy Rossetter

Valmistusvuosi: 1985

Kesto: 2 h 11 min

Bonukset

  • Dokumentti (82 min)

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 3

  •  
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.3.2024 16:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.