Tuote on myyty käyttäjälle JONITOR hintaan 4,50 €

Kuvaus

Kaverille ei jätetä 1 [DVD]

Legendaarinen KAVERILLE EI JÄTETÄ on poikkeuksellisen koskettava ja samalla humoristisia piirteitä sisältävä, itsenäisistä tarinoista koostuva menestyssarja.

Näyttelijäkaarti on alansa ehdotonta ja kovinta kärkeä. Mukana sarjan eri osissa nähdään mm. Vesa Vierikko, Taneli Mäkelä, Mikko Kivinen, Martti Suosalo, Jani Volanen, Jaakko Saariluoma, Tommi Korpela, Heikki Silvennoinen, Antti Litja, Eero Aho, Jukka Rasila, Pirkka-Pekka Petelius, Riia Kataja, Pirjo Lonka, Tiina Pirhonen, Pirkko Hämäläinen, Anu Sinisalo.

VELVET VISION
Jakso tutkii kutkuttavasti, onko taiteilijalle välttämättömän, henkilökohtaisen näkemyksen sovittaminen kollektiiviseen megataide-tapahtumaan mahdollista ilman kompromissin näkemystä kaventavaa vaikutusta?

FINNI
Tässä ihmissuhdetarinassa pääosaa esittää finni, näppylä. Sen kautta peilataan yksinäisyyttä ja kommunikoinnin vaikeutta, mikä saattaa kasvattaa kärpäsestä härkäsen.

TAKSIKUSKI
Taksikuskilla on unihäiriöitä. Mutta vääristääkö unettomuus hänen todellisuuttaan, vai vääristynyt todellisuus hänen uniaan?

KALAMIES SAKARI
Kipu ja tuska ovat kalamiehen osa. Kalamies Sakari ei ole entisensä. Siihenastisen elämänsä probleemat alkavat näyttäytyä uudessa valossa. On ratkaisujen aika.

ASESSORIN MIESHUOLET
Farssin mustavalkoiset, vanhemman kotimaisen elokuvan naivin puhtaat puitteet, luovat taustan leikkimieliselle ristiriidalle, jossa menneen ajan idealistiset henkilöt puivat nykyihmisen ongelmatiikkaa.

EXTRA
Pirkka-Pekka ja Taneli

Kesto: 5 x 40 min + extra n. 12 min

Tämä DVD-tuote on normaalia paksumpi, tuplakotelollinen DVD (slipcase).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.3.2024 17:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
9.3. klo 16:06

Moi, haluaisin varmistaa levyn kunnon, onko naarmuja? T: Joni

9.3. klo 17:13

Hei. Löysin levystä yhden hennon ja HÄILYVÄN, noin 0,5-senttisen jäljen, jota ei mielestäni voi edes naarmuksi sanoa. Tarkistin levyn kirkkaan, erittäin paljastavan valon alla.

AIDOSTI uudenveroisen KEJ-levyn löytäminen on todennäköisesti vaikea homma.