Tuote on myyty käyttäjälle Ultranerd hintaan 223 €

Kuvaus

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta. Maksu suoritetaan noutohetkellä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto 5 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä, jonka jälkeen noutamatta jääneet tavarat laitetaan uudelleen myyntiin.

Emme lähetä tuotteita!

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 9 §).

Viisi kpl hylättyjä käytettyjä pyöriä kunnostukseen, renkaita puhki, vanteita kierossa ym. käyttökulumaa. (MYYDÄÄN NIPPUNA). Pyörät: Fixie inc, Helkama Nice Power, Tunturi Park Cafe, Trek Marlin 5,  ja "merkitön" musta pyörä.

HUOM! HUUTOKAUPPAPYÖRIEN NOUTO TAKAVARIKKOVARASTOLTA MAKSUN JÄLKEEN, JOKA SUORITETAAN KESKUSTAN POLIISIASEMALLE (varasto sijaitsee 8 km päässä keskustan asemalta) . TAVAROIDEN NOUTO PÄIVÄT TI - KE JA MAANANTAIN AIKANA SOVITAAN ENSIN TAKAVARIKKOHOITAJAN KANSSA NOUTO AIKA. (antti-jussi.harmainen@poliisi.fi)

 

Ltk 2021/00330, 591, 720, 593, R/11122/21

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
223 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.1.2022 17:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.