Tuote on myyty käyttäjälle 1Ju66a hintaan 685 €

Kuvaus

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta. Maksu suoritetaan noutohetkellä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto 5 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä, jonka jälkeen noutamatta jääneet tavarat laitetaan uudelleen myyntiin.

Emme lähetä tuotteita!

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 9 §).

Kuusi kpl  käytettyjä pyöriä kunnostukseen, vanteita kierossa, osia puuttuu, ym. käyttökulumaa. (MYYDÄÄN NIPPUNA). Pyörät: TREK XCALIBER 7, STELS NAVIGATOR, HELKAMA JOPO , CRESCENT CITY, IBRIDO TCC ja MERIDA MATTS WOODLAND.

HUOM! HUUTOKAUPPAPYÖRIEN NOUTO TAKAVARIKKOVARASTOLTA MAKSUN JÄLKEEN, JOKA SUORITETAAN KESKUSTAN POLIISIASEMALLE (varasto sijaitsee 8 km päässä keskustan asemalta) . PYÖRIEN NOUTO PÄIVÄT TI - KE klo 13 - 16 välillä ENNAKKOON SOVITUSTI TAKAVARIKKOHOITAJAN KANSSA NOUTO AIKA (yhteystiedot annetaan huudon päätyttyä).

 

 

 S/8717 es.1,3,4,5, 25025/21, 21630/21 es.10 (2)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
685 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2022 17:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.