Kuvaus

Kaupparatsujen ovelta ovelle 1970-/1980-luvuilla myymä, alunperin aivan hirvittävän hintainen monitoimikone, jolla voi ajaa / siistiä parran, leikata hiukset ja hieroa "lihasjumeja".

Tämä kappale on täysin käyttämätön, vain sen parin minuutin verran otettu laatikosta, että kokeiltu toimivan juuri niin kuin uutena (eli tehokkaasti ja äänekkäästi) ja laitettu varoen takaisin. Kaikki osat mukana, ehjät ja täysin puhtaat, yhä alkuperäiskunnossa tehtaan jäljiltä, jopa öljypullossa on sisältö tallella. Ainoa sanominen on uloimmassa pahvilaatikossa ja ehkä ihan lievässä varaston tuoksussa, lähes 50 vuotta vanha laite kun on.

Kaikki paperitkin mukana, joista ohjelappunen on ollut vähän ahtaassa paikassa ja ei ole enää pakkasileä, mutta takuulaput sun muut ovat säilyneet priimana. Koneistolla on ollut 20 vuoden takuu alkaen syyskuusta 1978, joten se ei enää ole voimassa. :)

 

Postit 6,60 euroa. Maksutiedot saat automaattiviestissä ja näet kohteen sivulla. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

Palautusoikeus (samassa kunnossa kuin meiltä lähtiessä) aina 14 vrk, palauttaja maksaa postikulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


45 €
Sulkeutuu 34 vrk 9 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

45 € Sulkeutuu 34 vrk 9 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.