Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito vanha, pieni kehystetty Pohjois-Euroopan kartta vuodelta 1606. Kartta on tehty kuparipiirrostekniikalla, ja se on sisältynyt karttakirjaan nimeltä Caert Thresoor joka julkaistiin Amsterdamissa vuonna 1606. Kirjan ensimmäinen painos julkaistiin 1598. Kartan on piirtänyt ja kaivertanut hollantilainen Pieter van den Keere (latinaksi signeerattu Petrus Kaerius). Siinä näkyy mm nykyinen Suomi, Ruotsi, Norja, Englanti, Irlanti, Islanti, sekä osa Grönlantia, Ranskaa, Saksaa ja Venäjää.

Kehyksen koko on 23 x19 cm, ja itse karttakuva on noin 12 x 8,2 cm. Kartta on hyväkuntoinen ja kullattu kehys on teetetty Frimodigin kehysliikkeessä. (toisessa kuvassa näkyvä valkoinen viiva Grönlannin kohdalla on vain heijastuma lasissa kuvaustilanteessa)

Hieno pieni taulu!

Katso lisää aitoja vanhoja karttoja ja painokuvia : PAINA TÄSTÄ
ja
Katso myyjän (Hondius) muut myytävät tuotteet TÄSTÄ

Tervetuloa tutustumaan esineeseen paikan päälle ennen ostopäätöstä. Laita yksityisviesti tai yhteystiedot kohtaan "kysymykset" niin sovitaan ajasta.


***Muistathan että kun ostat antiikkiesineen, raha ei ole hävinnyt mihinkään, se on on vain väliaikaisesti esineen muodossa. Hyvän antiikkiesineen voit aina halutessasi myydä eteenpäin.***

Hakusanat: vanhat kartat ja painokuvat, vanhoja karttoja, antique maps, old maps, old prints

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

130 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.1.2022 20:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.