Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvan uusi kirjasarja.
Lähimetsässsä:
Gary Leger luuli, että elämä todella alkaisi collegen jälkeen mutta toisin kävi. Kaikki on harmaata ja tylsää. Mutta kun hän kerran kävelee läheiseen metsään, hän huomaa olevansa fantasiamaailmassa, jossa haltiat, kääpiöt, noidat ja lohikäärmeet asuvat...
Gary huomaa, että hän on ainoa, joka voi kantaa maan kadonneen sankarin sotisopaa ja käyttää hänen legendaarista peistään. Garysta tulee Keihäänkantaja. Jos hän ei käytä peistään, hän ei voi koskaan enää palata kotiin....
Keihäänkantajan taru käyttää taitavasti hyväkseen kelttiläistä tarustoa ja on menestyskirjailija R.A. Salvatoren menestykseikkäimpiä fantasiasarjoja.
Englanninkielisestä alkuteoksesta The Woods Out Back suomentanut Heidi Nieminen.


Lohikäärmeen tikari
Uusi, jännittävä seikkailu Lumotussa maassa.
Cedric Donigartenin sotisopa on hävinnyt ja lohikäärme Robert raivoaa ympäri valtakuntaa kyliä hävittäen. Gary Legerin on palattava takaisin Lumottuun maahan. Robertin pysäyttämiseksi on siltä varastettu tikari palautettava sen aarrekammioon.Tehtävä on vaikea ja vaarallinen. Gary yrittää sitä ystävineen ja lopulta hän kohtaa lohikäärmeen taistelussa, jossa vain toinen voi säilyä hengissä.
Itsenäinen jatko-osa suositulle Lähimetsässä-kirjalle.


Lohikäärmeensurmaajan Paluu Gary Leger kaipaa takaisin Lumottuun maahan ja haluaa lisää seikkailuja. Tilaisuus tarjoutuu, ja Gary haluaa myös vaimonsa Dianen mukaan. Kuningas Kinnemore haluaa koko Lumotun maan valtaansa ja marssii joukkoineen haltioiden maahan. Gary ja Diane puolustavat haltioita yhdessä. Myös noita Ceridwen yrittää vaikuttaa asioiden kulkuun saareltaan käsin. Ratkaiseva taistelu käydäänkin noidan linnassa.

R.A. Salvatore on yksi aikamme suosituimpia fantasiakirjoittajia, joka kirjoittaa Forgotten Realms- ja Demonisota-sarjoja joita on myös suomennettu.
TOIMITUSKULUT:
Paketti 6e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 20:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.