Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Marketta Levanto: PUHDASTA JÄLKEÄ. Piirrokset Heljä Lassila. 1983 Otava. 96-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Puhdasta jälkeä (1983) -kirjan tarkoituksena on opastaa kodin siivoustöiden suorittamiseen nopeasti ja taloudellisesti. Tavallisimmat kodin siivoustyöt käydään läpi. Miten koti pysyy puhtaana ja viihtyisänä mahdollisimman taloudellisesti ja vähällä vaivalla? * Puhdistusaineet * Puhdistusmenetelmät ja työvälineet * Pölynimuri * Lattian hoito * Mattojen hoito * Ikkunoiden ja peilien pesu * Lämpöpatterien puhdistus * Kylpyhuoneen puhtaanapito * Ulkokäymälän hoito * Saunan hoito * Keittiön pulmakohtia * Astioiden pesu * Siivouskomero kuntoon * Tahrojen poisto *   Kirjassa on havainnollistava piirroskuvitus. Kirjan lopussa on Teknokemian tiedotuskeskuksen ohjeet tahrojen poistoon sekä kodin pintojen ja tekstiilien puhdistus- ja suoja-ainetaulukot.  

 

2. KEITTOKIRJA. Toimittanut Mervi Rantanen. 1997 Karisto, Pokkaristo-sarja (ensimmäinen painos). 118-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Keittokirja (nimellä Joka kodin keittokirja 1994) on suomalainen kotiruoan valmistamisen opas. Taito valmistaa ruokaa kotona on edullista, hauskaa ja luovaa. Hallitsemalla tietyt perusasiat voit rohkeasti kokeilla uusia mausteita ja vaihtaa perusruokien raaka-aineita. Kirjan parisataa ohjetta on jaoteltu ryhmiin ruokalajien mukaan. Sopii hyvin myös mökille ja nuorenparin ensimmäiseen kotiin tai opiskelijan kämppään.

 

3. Kirsten Skaarup: KASVISATERIOITA. Piirrokset Annika Winther. Suomentanut Tuula Palmunen. 1981 Tietoniekat, Weilin+Göös. 192-sivuinen muovikantinen kirja (19,5 x 9,5 cm), jossa kansipaperi, lukematon, täysin ehjä ja siisti kirja, ei merkintöjä.

Kasvisaterioita (1981; Vegetariske festmiddager) sisältää 52 ateriakokonaisuutta, joten erilaisia herkullisia päivällisiä riittää kokeiltavaksi kokonaiseksi vuodeksi; kukin ateriakokonaisuus sisältää keiton, pääruuan ja jälkiruuan ohjeen. Kirjan tarkoituksena ei ole tehdä kenestäkään kasvissyöjää, sillä vegetarismi voi perustua vain jokaisen omaan sisäiseen vakaumukseen. Mutta kasvisten syöminen ei edellytäkään erityistä vakaumusta, vaan niiden runsas käyttö voi olla ainoastaan maukas ja terveellinen tapa. Nämä kasvisateriaohjeet ovat hyödyksi niin vegetaristin vieraakseen saavalle emännälle kuin vannoutuneelle kasvissyöjällekin, joka haluaa kokeilla uusia ohjeita. Aivan tavallista sekaruokavaliotakin käyttävä voisi ehkä harkita kerran viikossa yhden lihattoman aterian valmistamista. Kirjan alussa on luvut Miksi kasvissyöjäksi? - Erilaisia vegetarismin muotoja ja Raaka-aineet ja niiden käsittely, lopussa lisäksi luvut Kasvisten pariloiminen ja Leipä.

Tanskalainen Kirsten Skaarup on julkaissut useita kasvisruokiin perehdyttäviä teoksia. Niistä ovat suomeksi ilmestyneet Kasvisaterioita (1981; Vegetariske festmiddager) ja Kasviskeittokirja (2002; Vegetarisk køkken).
 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
tai
Sulkeutuu 103 vrk 11 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 103 vrk 11 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.