Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. KEITTOKIRJA. Toimittanut Mervi Rantanen. 2003 Karisto, Pokkaristo-sarja (6. painos). 118-sivuinen nidottu kirja, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Keittokirja (nimellä Joka kodin keittokirja 1994) on suomalainen kotiruoan valmistamisen opas. Taito valmistaa ruokaa kotona on edullista, hauskaa ja luovaa. Hallitsemalla tietyt perusasiat voit rohkeasti kokeilla uusia mausteita ja vaihtaa perusruokien raaka-aineita. Kirjan parisataa ohjetta on jaoteltu ryhmiin ruokalajien mukaan. Sopii hyvin myös mökille ja nuorenparin ensimmäiseen kotiin tai opiskelijan kämppään.

 

2. KOTILIESI – NIKSIKIRJA: KÄYTÄNNÖN IDEOITA JA OHJEITA KODIN PIENIIN PULMIIN. 1987 Kotiliesi. 127-sivuinen nidottu kirja (17 x 10 cm), ehjä ja siisti (selän ylä- ja alareunassa pientä kulumaa), ei merkintöjä.

Kotiliesi – Niksikirja (1987) on tehty mahdollisimman helppolukuiseksi, jotta apu löytyisi silloinkin, kun hätä on suurin ja minuutit kalliita. Jokaisen luvun alussa on sisällysluettelo, josta löydät nopeasti eri aihepiirien otsikot ja niiden alta kussakin luvussa käsiteltävät asiat. Oikean sivun löydettyäsi Sinun helppo silmäillä niksit läpi ja etsiä vastaus ongelmaasi. Niksikirjaa kannattaa toki selata muulloinkin kuin vain pulmatilanteissa. Jokaisessa luvussa on kosolti vinkkejä, joiden avulla säästät sekä aikaa, rahaa että vaivojasi. Niksikirjan sisältöaiheet: Kodinkorjaus ja -kunnostus, Kodin kukat ja kasvit, Käsityöniksit, lemmikkieläimet, Ruoanlaitto, Leipominen, Säilöntä, Pakastaminen, Mikroniksit, Säästöniksit, tiskaaminen, Siivotaan yhdessä, Pyykinpesu, Tahranpoisto, Ensiapuopas – miten toimit hätätilanteessa.

 

3. Eero Valanko: ILOINEN INNOKOKKI: RUOKAILOITTELU JOKAISELLE SUOMALAISELLE. 2005 Multikustannus Oy. 187-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Iloinen innokokki: Ruokailoittelu jokaiselle suomalaiselle (2005) on kaikkien keittokirjojen äiti, joka ei sisällä yhtään valmista ja monimutkaista ruokaohjetta. Siinä ei myöskään ole yhtään värikuvaa valmiista ruoka-annoksista. Miksi ei? Koska et kirjan luettuasi enää tarvitse niitä! Miksi kävelisit kaupungissa, jos voit vaellella vuoristossa ja nauttia huipulta avautuvista huikaisevista näkymistä imien itseesi tuulten raikkaita tuoksuja? Sen mahdollistaa uusi ja valloittava ruuanlaittotrendi – innokokkaus – asenne ja tekniikka, joiden avulla voit muuttua aloittelijasta arjen ja juhlan mestari-kokiksi. Eero Valangon kirja on rautainen tietopaketti, joka ohjaa innokokkauksen yksinkertaisiin saloihin riemukkaalla tavalla.

 

Eero Valanko on varsinaiselta ammatiltaan monessa liemessä keitetty ekonomi. Vapaa-aikanaan hän on mm. ikämiessarjan innokokki, jonka luomia mestariteoksia on saatu ihailla ja nauttia eri puolilla Suomea sekä ulkomailla. Innokokki (2005) -teoksen lisäksi hän on julkaissut varsinaiseen ammattiinsa liittyvän teoksen Sponsorointi: Yhteistyökumppanuus strategisena voimana (2009).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 69 vrk 4 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 69 vrk 4 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.