Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, helmiäishelmet
Keltaiset helmiäishelmet 12 mm. Nämä helmet ovat keinotekoista materiaalia, jonka ydinosa on valmistettu helmisimpukoiden kuorista. Pyöreä ydinkappale on päällystetty helmiäismateriaalilla. Näissä helmissä on aina erinomainen kiilto ja ne ovat täysin pyöreitä. Pujotettu korulankaan. Helmien välillä on solmut, mikä parantaa nauhan laskeutuvuutta ja estää helmiä hankautumasta toisiinsa. Rodinoitu jousirengaslukko 10 mm.
Nauhan pituus on 46 cm ja paino 77 g.
HUOM. Nämä helmet olen hankkinut valmiina. Osa näistä helminauhoista on ollut huonosti solmittuja, ja lukon kiinnitys on saattanut pettää. Nämä helmet olen käyttänyt valmistusmateriaalina. Voin antaa sekä itse valmistamilleni että valmiina hankituille helmille takuun. Jos nauha rikkoutuu ilman syytä odottamattoman aikaisin, korjaan tuotteen.
Saat nauhan huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata
Helmijäljitelmiä valmistetaan mm. täyttämällä ja päällystämällä lasi- tai muovihelmiä kalansuomujauheesta tai simpukan helmiäisestä valmistetulla ”maalilla”. Jäljitelmät erottaa aidoista helmistä mm. siitä, että ne ovat liian tasakokoisia, pyöreitä, sileitä ja virheettömiä ollakseen luonnontuotteita. Toinen asia on, että jäljitelmät voivat olla kaunista korumateriaalia.
Klassinen helmitesti neuvoo hankaamaan helmeä varovasti hampaan kiilteen kulmaan. Aito helmi tuntuu karhealta. Lasihelmi on liukas, samoin helmiäispäällysteet liukuvat hampaan pinnalla.
Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.7.2021 6:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.