Tuote on myyty käyttäjälle Mazda23 hintaan 8 €

Kuvaus

Pari minimaalista naarmua

 

Larry Clarkin uutuus puolustaa raivokkaasti nuorten oikeuksia kyvyttömien ja väkivaltaisten vanhempien mielivaltaa vastaan. Sensuurishow elokuvan ympärillä on jatkunut kiivaana Australiasta Itävaltaan sun muualle. Kieltäjät näkevät elokuvassa "lasten seksuaalista hyväksikäyttöä". Kaikki näyttelijät ovat kuitenkin yli 18 - tosin ei paljon yli. Mutta kysymys on vakavammasta, totaalisesta sokeudesta elokuvan esittämien asioiden edessä.

KEN PARK tapahtuu tavallisessa pikkukaupungissa, Visaliassa, Californiassa. Pisamanaamainen skeittari Ken kiitää skeittiparkkiin kuulokkeet täysillä, virittää digivideonsa omakuvalle ja ampuu nauraen aivonsa pellolle. Tästä lähdetään...

Kohuohjaaja Larry Clarkin Kids (1994) jätti vanhemmat kokonaan pois kuvasta. Bully (2001, löytyy myös Rakkautta & Anarkiaa-videosarjasta) vilautti ohimennen kyvytöntä isähahmoa. Ken Park näyttää mitä nyrjähtäneet vanhemmat oikein tekevät lapsilleen. Pääosaan nousee Kenin kamu Shawn (James Bullard), ja yhtälailla, mutta eri tavalla kajahtaneista isovanhemmista kärsivä Tate (James Ransome), hurahtaneen faijansa kanssa asuva Peaches (Tiffany Limos) sekä Claude (Stephen Jasso), joiden elämästä nähdään kipeitä viipaleita ennen kuin lopuksi palataan Kenin hätkähdyttävän alkukohtauksen motiiveihin.

Ken Park jää mieleen. Larry Clarkia ei tälläkään kertaa pääse syyttämään pidättyväisyydestä. Kolmen teinin yhteiset sessiot on tallennettu kuvaajaässä Lachmanin myötävaikutuksella - yhtä luontevasti ja paljaasti kuin luontodokumenteissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.3.2024 21:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.