Kuvaus

Purtavaa Pohjolasta on ruokaretki Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan ahvenanmaalaisen kokin Michael Björklundin ja toimittaja Sonja Kailassaaren kanssa. Ruokamatkalla tapaamamme Pohjolan huippukokit, leipurit ja ruoantuottajat, mm. Paul Svensson, Leif Mannerström ja Esben Holmboe Bang, esittelevät kirjassa parhaita ohjeitaan. Purtavaa Pohjolasta-kirja syntyi samannimisen televisiosarjan kuvausten yhteydessä.

Ohjelman juontajat Sonja Kailassaari ja Michael Björklund sekä kirjan kirjoittaja Kenneth Nars kiersivät kuvausryhmän kanssa Pohjolassa etsimässä kiinnostavia makuelämyksiä. Kirjassa kaivamme Gotlannin muhevasta mullasta parsaa, kalastamme valtavia skreiturskia ja sukellamme hevossimpukoita Lofooteilla sekä valmistamme herraskartanopäivällisen Etelä-Suomen upeissa maisemissa. Tästä, monen muun ohessa, Purtavaa Pohjolasta -kirjassa on kyse.

Kirjan kirjoittaja Kenneth Nars on helsinkiläinen toimittaja, joka kirjoittaa ruoasta niin suomalaisiin, ruotsalaisiin kuin kansainvälisiinkin lehtiin ja esiintyy säännöllisesti aamutelevision asiantuntijana. Hän myös kirjoittaa ja kustantaa keittokirjoja; tämä kirja on kuudes, jota hän on ollut mukana tuottamassa. Nars on kirjoittanut ruoasta ja ravintoloista Hufvudstadsbladetiin vuodesta 1998; muita hänen avustamiaan lehtiä ovat mm. Glorian Ruoka & Viini, Mat & Vänner, Gourmet, Monocle, Scanorama. Hän on myös The World’s 50 Best Restaurants Academy -raadin aluejohtaja.

Kirjan valokuvaaja on Linus Lindholm ja graafisesta suunnittelusta ja art directionista vastaa Linus Vuorio / LEROY.

Kuvan kirja. Sidottu / kovakantinen kuvakannella.

KUNTO K4 (oikein hyvä / erinomainen / lähes uutta vastaava). Ei omisteita tai muita merkintöjä.

TOIMITUS Postin kirjepakettina, seurantakoodein. (Suojataan asiallisesti.)

Tu otteissa ei ole noutovaihtoehtoa. Pahoittelut.

   VK H/ruoka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19 €
Sulkeutuu 110 vrk 18 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19 € Sulkeutuu 110 vrk 18 h 40 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.