Kuvaus

En ole alan varsinainen tuntija, mutta mielenkiintoni heräsi, kun törmäsin Kuopio-aiheisessa kokoelmassa tällaiseen kenttäpostiin. Tässä ei ole minkään valtakunnan leimaa, merkkiä tai muuta mitä ns. normaalissa rintamalta kulkeneessa kenttäpostissa on.

Vastaanottajan osoite ja kortin viesti kertoo, että Maire Lotta oli joutunut/päässyt käymään komennuksella Kuopiossa ja sieltä hän lähetti kortin kaverilleen lotta Kirstille Kanta Hämeen 7 Kenttäpostikeskuksen pkp. esikuntaan, ilmoittaen tulevansa takaisin yhtä pian kuin tämä kortti. Ilmeisesti Maire työskenteli samassa paikassa ja tämä kenttäposti ei ole sieltä jostain, vaan ihan vaan yhdestä kenttäpostikeskuksesta toiseen. Lähettäjä on kirjoittanut "postimerkiksi" - Kenttäpostia. Ja niin tämä kai kuitenkin oli.

Kuva on Kuopiosta Kauppakadun ja Vuorikadun kulmasta kohti satamaa ja Kallavettä. Korkea rakennus on vanha Maatalouspankin rakennus, joka tunnettiin rehutornin nimellä. Sen jälkeen on vanha KOP:n konttori eli nykyinen Kuopion Taidemuseo.

Kunto käy ilmi kuvasta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 62 vrk 19 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 62 vrk 19 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.