Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kerkko Koskinen Kollektiivi on Kerkko Koskisen, Paula Vesalan (PMMP), Mannan ja Vuokko Hovatan muodostaman yhtyeen albumi, joka julkaistiin 24. elokuuta 2012 Johanna Kustannus -levy-yhtiön kautta. Albumi on myynyt kultalevyyn oikeuttavat 10 000 kappaletta.

Albumi nousi ensimmäisellä listaviikollaan Suomen virallisen albumilistan kakkoseksi, mutta nousi jo seuraavalla viikolla listan kärkeen.

Levyltä on julkaistu kaksi singleä "Nukun hiljaa kirkkomaassa" sekä "Laura Palmer" josta muodostoi julkaisunsa jälkeen radiohitti.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros, other countries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Käki

Vuodet

Korintin ruusut

Odotusta

Laura Palmer

Jos saisin

Koska meitä ei ole

Huone 232

Nukun hiljaa kirkkomaassa

Keväällä löydetty ruumis

Isoäiti

 

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti


    4 €
    tai
    Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2024 0:24
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Hintaehdotukset

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.