Kuvaus

13.10 -Hinta tiputettu vieläkin houkuttelevammaksi! Laatu veitseä erittäin edullisesti!

6.9.2017 -Lisätään kaupanpäälle vielä yksi veitsi!
Ranskalaista laatua oleva: Opinel -pikku linkkuveitsi. Kevyt ja yksinkertainen. Vaikka koko on pieni niin kahvasta saa yllättävn napakan otteen!
Eihän tällä ihmeitä tehdä, mutta ihan pätevä linkkuveitsi kyseessä. Terä kaipaa huomiota teroituksen (ja kiilloituksen) merkeissä.
Tästä veitsestä löytyy paljon tietoa googlella/youtubesta.

Tämä setti sisältää siis kolme veitseä. Jotka ovat:
- Kersahw Nura 3.0 (Aito) Alkuperäinen ostopaketti tulee mukana, joka näkyy kohdekuvassa.
- Timberline Mini Pitbull -pikkuveitsi kaula tupella, tupessa on myös klipsi kiinnitys esim vyölle. (aitoudesta/alkuperästä ei ole mitään tietoa)
- Opinel linkkari (Aito)

Kershaw Nura ja Pitbull veitset ovat olleet kotikäytössä, mitään isompia jälkia ei ole kummassakaan. Mainitsemisen arvoista on että, kummankaan veitsen terät eivät ole ottaneet kosketusta mihinkään metalliin!

Kershaw Nura on erittäin laadukas kääntöveitsi liner-lock terän lukituksella. Flipperi terän avaus on kerrassaan erinomainen, avaus ei ole jousi avusteinen, kun sille ei yksinkertaisesti ole mitään tarvetta, kun veitsi on tehty oikein! Terä avautuu silmän räpäytyksessä pienellä ranneliikkeellä.

Avaus oli uutena hieman jäykkä ja se hieman harmitti. Kun veitsi oli ollut maltillisessa kotikäytössä muutaman viikon, niin terä alkoi avautumaan ihan eri tavalla, avaus mekanismi vaati siis pienen "sisäänajon"! =)

On myös turvallinen käyttää, kun terä on auki ja lukittunut, niin veitsessä ei ole minkäänlaista välystä! Kertoo hieman veitsen laadusta, joka on ihan huippuluokkaa tässä hintaryhmässä. Terässä on titanium carbo-nitride pinnoite. Se takaa erittäin helpon puhdistettavuuden, ihan pelkällä lämpimällä vedellä, sekä jos satut viipaloimaan hieman paksumpaa tavaraa yms, niin terän luoma kitka on ihan minimissään pinnoitteen ansiosta.

Veitsestä löytyy specsit ja kaikki oleellinen tieto valmistajan sivuilta tästä linkistä:

https://kershaw.kaiusaltd.com/knives/knife/nura-3.0

Toimitus:
SmartPost -lähetyksenä lähimpään postiisi tai haluamaasi automaattiin. Paketti lähtee samana/seuraavana arkipäivänä uudelle omistajalleen hyvin pakattuna,  kun maksu näkyy tililläni. Toimituskulut +5€.
Nouto Varkauden keskustasta sopii myös mainiosti. Hinta noudettaessa: 40€ -varaa tasaraha, kiitos.

HUOM!
Katso myös muut kohteeni ja säästä toimituskuluissa! 
Jos huudat tämän kohteen lisäksi toisenkin myyntikohteeni, niin silloin kokonaishinnasta vähennetään toimituskulujen verran, jotka minä maksan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

34,50 €
Sulkeutuu 74 vrk 22 h 50 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

34,50 € Sulkeutuu 74 vrk 22 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.