Kuvaus

Hyvässä iskussa oleva  kovakantinen ensipainos.

Kerstin Campoy: Taistelu lapsista  

"Lähes koko Suomi seurasi vuoden ajan Kerstin Campoyn taistelua lapsistaan, jotka yhdysvaltalainen tuomioistuin oli määrännyt lasten väkivaltaiselle isälle.
Kaikki alkoi, kun Kerstin syksyllä 1989 työskenteli baarimikkona Saksassa ja tapasi Miguel Campoyn, tulevan miehensä, Yhdysvaltain armeijan sotilaan. Rakastumista ja avioliiton solmimista seurasi painajainen, jolle fiktio kalpenee.
Kerstin Campoy kertoo avioliittohelvetistään ensin Suomessa ja sitten Yhdysvalloissa ja kahdesta pakomatkastaan. Lukija saa henkeä pidätellen seurata etsintäkuulutetun Kerstinin ja lasten pakomatkaa turvakodista toiseen ja lopulta Suomeen.
Kotimaassaan hänet kuitenkin tuomitaan palauttamaan lapset takaisin näiden isälle. Taas alkaa piileskely ja pakomatka, tällä kertaa pitkin Suomea ja Ruotsia.
Kerstin Campoy kertoo koko karmaisevan seikkailun kaikkine järkyttävine käänteineen ja yksityiskohtineen. Tarina on tavallaan tuttuakin tutumpi, kuinka rakkaus saa uskomaan ja luottamaan sellaiseen, minkä kuka tahansa sivustakatsoja näkee mahdottomaksi.
Mutta Kerstin Campoy selviytyi. Äidinrakkautensa ja tarmokkuutensa voimalla hän taisteli itsensä ja lapsnsa ulos umpikujasta ja aloitti uuden elämän."

1.painos

Painettu Gummerus Kirjapaino Oy:ssä - Jyväskylässä 1998

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä ITELLA:N hinnaston mukaan. ITELLA vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

VOITTOHUUTO ja PK.  3.25 TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

 

Muistatko Kerstin Campoyn taistelun?

Kun 12 vuoden odotus päättyi

Lapsensa Amerikkaan 12 vuotta sitten menettäneen, jämsänkoskelaislähtöisen Kerstin Campoyn odotus päättyi. Hän matkasi nuoremman poikansa valmistujaisjuhlaan Yhdysvaltojen Kalifornian Morgan Hilliin ja tapasi lapsensa, kertoo tuorein 7 päivää -lehti.

Kohtaaminen oli tunteikas. Äidin silmistä valuivat kyyneleet. 18-vuotiaana koulusta valmistuva Jonathan-poika otti äitinsä tapaamisen tyynesti. Vanhempi, 20-vuotias Alexander oli varautuneempi.

- Kaikki se kärsimys ja vuosien kaipuu... Kukaan ei voi ymmärtää, millaisen helvetin olen käynyt läpi. Lapseni ovat täysi-ikäiset ja voin vapaasti tavata heitä, Kerstin sanoi kyyneleitään kuivaten Seiskalle.

Campoy menetti kaksi poikaansa Amerikkaan marraskuussa 1999, kaksitoista vuotta sitten. Prosessi oli pitkä ja raskas.

- Voin sanoa suoraan, että menetettyäni pojat minusta tuli alkoholisti. Jotenkin minun oli purettava tuskaani enkä keksinyt muutakaan keinoa.

- Vaikka tämä matka oli henkisesti raskas ja vaiheikas, olen iloinen siitä, että sain nähdä ja halata poikiani. Se oli enemmän kuin kahteentoista vuoteen on tapahtunut.

- Nyt joudun olemaan vieläkin kärsivällinen ja odottamaan, että pääsen kunnolla mukaan heidän elämiinsä. Olen vaikka valmis muuttamaan Kaliforniaan ollakseni lähempänä heitä, Campoy toteaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 49 vrk 8 h 29 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 49 vrk 8 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.