Kuvaus

Kerttu-Kaarina Suosalmi: Onnen metsämies

  • Gummerus, 1. painos, 1982
  • Kovakantinen kirja, 368 sivua
  • Kansipaperissa pienenpientä käytön jälkeä, muuten siisti ja ehjä
  • HINTA: 0,25 + toimituskulut Suomessa 4 euroa = 4,25
  • HUOMIO: Voit säästää postikuluissa tilaamalla samalta myyjältä useampi kohde esim. 6 euron postipakettiin mahtuu aika monta kirjaa tai elhteä. Teet tarkennetu haku myyjän nimimerkillä hlewagastir ja esim. jollain asiasanalla tai kysy myyjältä esimerkkejä.
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)


Onnen metsämies on romaani taiteilijasta, tuskansa läpi kulkevasta ihmisestä, sekä meidän kaikkien vastuusta ja mahdollisuuksistamme tässä ajassa. Se on rikas, moniaalle avautuva teos, Kerttu-Kaarina Suosalmen voimannäyttö ja voitto.

Oven luona kasvavan kolmihaaraisen koivun yhdestä oksanhaarasta roikkui lapsen käsivarren paksuinen köydenpätkä, siinä, tien päällä, käden ulottumattomissa, ei niin kuin poikki leikattuna vaan kuin katkenneena, säikeet purkautuneensa, hapsullisena. Katselin sitä kauan, mikä se oli mahtanut olla, mikä sen oli katkaissut, mitä siitä oli riippunut? Lastenko keinu oli joskus ollut tässä, ei kai, juuri kalliontaitteen kohdalla. Jos olisi ollut keinu niin toinen köysistä oli otettu pois, ja miksi? Lapsiko pudonnut ja satuttanut itsensä? Hirttoköysikö se oli ollut? Seisoin sen alla ja katselin ylös, köyden pelottava perspektiivi..
(takakansitekstistä)

hakusanat: suomalainen nykykirjallisuus suomalaiset kirjalijat suomalainen kaunokirjallisuus romaanit taide psykologiset romaanit kirjalijat Lahti 1970-luku isät ja tyttäret ihmissuhteet avioliitto kiriisit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 6 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,25 € Sulkeutuu 108 vrk 6 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.