Kuvaus

Kesäpeli (pankkisiirto), Helsingin Osakepankki - lautapeli 80-luvulta.  Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa.

Tarkkaa vuotta en osaa sanoa, mutta 80-luvulle sijoittuu ja koska Helsingin Osakepankin toiminta päättyi 1985, niin ennen vuotta 1985 julkaistu.

Koko: 59 cm (l) x 42 cm (k)
Kunto: Kokolailla hyvä
Kustantaja: Helsingin Osakepankki - Made in Finland

Helsingin Osakepankki (myös Helsinginpankki, lyhenne HOP) oli vuonna 1913 perustettu liikepankki, jonka pääkonttori oli Helsingissä. Vuonna 1984 pankilla oli 113 sivukonttoria ja sen taseen loppusumma oli yli 9,3 miljardia markkaa. Yhdyspankki osti Helsingin Osakepankin vuonna 1985 ja sulautti sen itseensä. Eri vaiheiden myötä se lopulta sulautui osaksi nykyistä Nordeaa.

Maksu- ja toimitustapa; Nouto Seinäjoelta ja maksu käteinen/Mobilepay. Lähetän postin kautta, jolloin tuotteen hinta + 3,00 € lähetys- ja pakkauskuluihin (pakkaan hyvin) etukäteen tililleni tilisiirtona/Mobilepay.

 

 

 

Hakusanat; suomalainen vintage nostalgia nostalginen vanha harvinainen 80’s kasari 80-luku kotimainen Suomi lautapeli peli pelata lastenpeli noppa pelinappula ajanviete lapsuus muisto yhdessä koko perhe perhepeli harrastus noppapeli Helsingin osakepankki pankki liikepankki liikelahja kesälahja HOP Helsinki Hesa pelit lelut pankkisiirto

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 14 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 100 vrk 14 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.