Kuvaus

XXIV talviolympialaiset järjestetään 4.-20. helmikuuta 2022 Pekingissä, Kiinassa ja niiden johdosta on jo painettu 0 euroja. Näitä seteleitä on tähän mennessä julkaistu kolme kappaletta eli 2022 Winter - Alpine Skiing, 2022 Winter - Short Track Speed Skating ja 2022 Winter - Freestyle Skiing .

Tällä hetkellä käytettävissä olevan tiedon mukaan Kiina tulee julkaisemaan näiden järjestämiensä Olympialaisten johdosta 25 setelin sarjan 0 euroja ja näitä kolmea edellä mainittua ei enää julkaista uudelleen tuossa sarjassa. Kuvistakin varmaan jo huomasit, ettei näihin ole painettu Olympia-renkaita vaan ainoastaan tuo olympialaisten vuosiluku 2022 ja Winter.

CNAC-2018-1                  2022 Winter – Alpine Skiing

CNAC-2018-2                  2022 Winter – Short Track Speed Skating

CNAC-2018-3                  2022 Winter – Freestyle Skiing

Tässä nyt huudettavaksi laittamassani kohteessa on kaikki kolme seteliä eli täysi kolmen setti ja kaupan olevat setelit ovat pakkasileitä ja virheettömiä. Mahdollisen tekstin ja kuvan välisen ristiriidan ratkaisee tietenkin kuva. Ostamiesi setelien sarjanumerot saattavat poiketa ja todennäköisesti poikkeavatkin kuvissa olevista.

Luettelon mukainen hinta-arvio näille on 8 euroa kappale, mutta luettelohinta on oma lajinsa, josta syystä asetan nämä huutoon, mutta ilman lähtöhintaa en uskalla tähän leikkiin ryhtyä. Olen nähnyt näitä kaupattavan 12 euron kappalehintaan ja koko sarjaa 36 euroon, mutta ne ovat hintapyyntöjä ne.

Postitus kirjeen hinnalla Suomeen 1,75 euroa. Postitan setelit suljinpussissa ja niitä suojaavassa pahviboxissa, jonka paksuus on selvästi alle 3 cm enkä laskuta pakkauksesta, joten maksettavaksi kuljetuksesta jää vain tuo 1,75 euroa ja lähetys jaetaan ostajalle suoraan kirjeenä kotiin.

En myy ulkomaille, ellei niin nimenomaisesti erikseen sovita. I will not sell outside Finland unless specifically agreed.

Toisinaan minulla on myynnissä useitakin kohteita, joten tutustumalla niihin ja mahdollisesti löytämällä sieltä lisää Sinua kiinnostavaa ostettavaa yhdistelen ostoksesi yhteen toimitukseen.

0 euro nollaeuro nolla euro Peking 2022 Kiina olympia olympialaiset

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 4 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.