Kuvaus

Three of a Perfect Pair on King Crimsonin 80-luvun kolmas ja viimeinen albumi. LP-levyn ensimmäinen puolisko sisältää pop-tyylisempiä kappaleita ja toinen puolisko kokeellisempia. Sittemmin levy on julkaistu myös CD:nä.

Seuraavan kerran Crimson kokoontuisi kolmella uudella muusikolla varustettuna 1990-luvulla.

Kokoonpano levyllä:

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  2,7 e. (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 4,8 euros, other countries 4,8 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,7 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,3 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Three of a Perfect Pair – 4.13 Model Man – 3.49 Sleepless – 5.22 Man With an Open Heart – 3.04 Nuages (That Which Passes, Passes Like Clouds) – 4.47 Industry – 7.05 Dig Me – 3.17 No Warning – 3.29 Larks' Tongues in Aspic Part III – 6.07

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
6 €
Sulkeutuu 5 vrk 4 h 29 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 6 € Sulkeutuu 5 vrk 4 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.