Kuvaus

Saksankielinen kirja, jonka toivoisi olevan myös Suomeksi ja jokaisen luettavissa SOTAHISTORIA Faktat vuodesta 1945 lähtien maailmassa. Kirja kertoo, kuinka YK   ( UN tai UNO) jäsenvaltiot 190 kpl sopivat juhlallisesti, ettei enää ikinä sotia, vuonna 1949.

Luokiteltiin sodat kielletyiksi maailmassa, sallittua oli vain puolustussota ja silloin oli vieras valtio hyökkääjä, HYI hyökkääjää , hyökkääjä valtio on aina tuomittava !  Toinen poikkeus oli sota, johonka oli YK antanut mandaatin, sallii sen !

BCH03JA701 Kirja Laittomat Sodat, koko on 22x15cm ja 377 sivua saksankielinen. Ilmestyi joulukuussa 2016, kirjoittaja on Sveitsiläinen historian ja sotahistorian tutkija 45v Dr. Daniele Ganser ja hänen erikoisala ovat sodat vuoden 1945 jälkeen. Hän sanoo: Suurin sotien aloittaja on ollut NATO ja sen jäsenmaat. Kirja on paksu tietoteos, käsikirja paino 602g.

Nyt on tapahtunut niin paljon törkeitä laittomia sotia, mm. kun vuonna 1953  CIA ja M16 Britannia hyökkäsivät IRAN maahan ja syy oli kaikille selvä, maassa oleva Anglo-Irania Oil Company (AIOC, myöhemmin nimi muuttui BP, eli British Petroleum ) pumppasi öljyä ja rahat ja voitto mitä suurimmaksi määrin meni Lontooseen ja Iran pysyi köyhänä. Yritys maksoi jopa veroja enemmän Britannialle voitoistaan, kuin mitä IRAN sai rahaa, kertoo amerikkalainen historoitsija Nikki Keddie.  Vuonna 1951 päätti Iran hallitus, kaikki öljy tulot kuuluu Iran kansalle (valtiolle) ja Britit olivat aivan äimän käkenä.  Seuras oli, että Iran öljyä ei saanut Britti laivoissa kuljettaa ja sen lisäksi vastoin YK neuvoa, aloitti Britannia Iran satamien blokkauksen (sulun) omilla laivoillaan.  Maan Presidentti Mr. Mossadegh matkusti USA:aan pyytämään vapaan maailman nimissä apua moiseen omavaltaiseen Britti temppuiluun. Se oli matka karhun luolaan. Aikaa kului  2v ja   anglosaksimaat USA (CIA) ja Britannia ( M16 ) hyökkäsivät Iran maahan ja pistivät pystyyn Shaahin hallituksen, mikä myi taas halvalla heille öljyä.... Operaatio kulki nimellä AJAX=    ( Tunnettu Puhdistusaine merkki ) ja idea oli kaataa demokraattisilla vaaleilla valittu hallitus ja tilalle Shaahi diktatuuri, joka oli yhteistyö haluinen Anglo-Saksisten maiden kanssa. Operaatio tehtiin maassa "väärän lipun alla ".    Yksi syy oli jo vuonna 1951 se, että  Britannian Mr. Winston Churchill saanut nöyryytyksen YK:ssa , koska Iran oli nöyryyttänyt  raskailla faktoillaan ja YK:n turvallisuusneuvosto EI antanut mitään lupaa sekaantua itsenäisen Iran maan sisäisiin asioihin. Turvauduttiin siis väkivaltaan ! Moni suomalainen tietää ja tuntee tapahtumat tarkkaan , olihan se niitä ensinmäisiä näyttöjä kuinka NATO toimii.  Nato on USA ja joitakin Eurooppa maita, pääasiassa Britannia.

No, kuinka sitten kävikään, kun vuonna 1979 puolestaan Iran uskonnonjohtaja Khomeini kaatoi Shaahin ja taas alkoi länsimaiden mediassa kauhea IRAN maan haukkuminen---maa on surkimus ja kurja jne..      loppu on tunnettua historiaa aina nykypäivään asti.  Voidaan sanoa, että koko IRAN maa kääntyi juuri ISLAM uskontoon vuoden 1953 vallankaappauksen takia, koska se oli ainoa asia, mikä antoi kansalle lohtua ja maan nykytilanne juontaa tuolta ajalta....

Koko YK Turvallisuusneuvosto on jonkinlainen vääränlainen tulkinta demokratiasta, kirjoittaa kirja. Viisi vakituista  jäsenmaata ovat Kiina, USA, Venäjä,  Ranska ja Britannia. Niistä on 3 myös NATO maata. Samalla ne voivat VETO oikeudellaan pysäyttää minkä tahansa päätöksen YK:ssa. Samalla nämä maat ovat sotasyyllisiä moneen nykyajan sotaan ja kirjoittaja vaatii George Bush ja Tony Blair sotaoikeuteen IRAK höykkäyksestä omin päin vieraaseen valtioon. Moni NATO maan johto  myös oikeuden eteen vaan ja vankilaan päätöksien tekijät, kuuluu kirjan kommentit. Toisaalta onko  koko Veto oikeus viidella maalla nyt jotain demokratiaa?  Se on kaukana siitä !  Maailmaa pitäisi johtaa ne valtiot, joissa asuu eniten ihmisiä, Kiina, Intia, USA, Venäjä jne  taitaa olla Filippiinit jne.. Nyt tilastot kertovat että maanosista eniten kasvaa iso Afrikka, vuonna 2035 on asukasluku arviolta  jo 2000 miljoonaa ja he haluavat päästä hyvään elintasoon kiinni. 

Viimeksi Brasilia kesäkuussa 2017 kertoi, maan asukasluku on 207 miljoonaa ja köyhyys pakottaa heitä muuttamaan kohti Pohjois-Amerikkaa....pakolais tulvia ne eivät ole, vaan elintaso köyhyysloukkuja. Pian voivat Etelä-Amerikan maat vaatia koko Amerikan mantereen demokratiaa? Millaista se muka olisi, ei aavistustakaan. Kunhan ei "Esteban ja hänen pistooli "  tulisi kuvaan mukaan huumeiden kanssa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

25,90 €
Sulkeutuu 119 vrk 2 h 34 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25,90 € Sulkeutuu 119 vrk 2 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.