Kuvaus

Saksankielinen kirja, jonka toivoisi olevan myös Suomeksi ja jokaisen luettavissa SOTAHISTORIA Faktat vuodesta 1945 lähtien maailmassa. Kirja kertoo, kuinka YK   ( UN tai UNO) jäsenvaltiot 190 kpl sopivat juhlallisesti, ettei enää ikinä sotia, silloin oli vuosi  1949.

Luokiteltiin sodat kielletyiksi maailmassa, sallittua oli vain puolustussota ja silloin oli vieras valtio hyökkääjä, HYI hyökkääjää , hyökkääjä valtio on aina tuomittava !  Hyökkääjä on se, joka ylittää ensinmäisenä toisen rajaviivan...  Tähän asti ei hyökkääjä ollut suinkaan se paha, vaan jokainen tapaus katsottiin erikseen....Toisessa Maailmansodassa oli useita tapauksia, joissa vieras valtio hyökkää, eikä sitä katsottu pahalla silmällä.....      Poikkeus , jossa hyökkääjä saa ylittää laillisesti toisen valtion rajaviivan ensinmäisenä oli selainen sota, johon YK oli antanut mandaatin, sallii sen !  YK ei kyllä anna kovin mielellään lupaa kenelläkään tunkeutua vieraaseen valtioon...esim. USA yritti todistaa, että IRAK valtioon on hyökättävä vuonna 2003 , koska siellä tehdään atomipommeja....YK nauroi USA:n edustajan ulos....( myöhemmin todistettiin että USA:n "todisteet " olivat väärennös ja yritys oli huijata koko YK:ta. ) 

BCH03JA701 Kirja Laittomat Sodat, koko on 22x15cm ja       377 sivua saksankielinen. Ilmestyi joulukuussa 2016, kirjoittaja on Sveitsiläinen historian ja sotahistorian tutkija 45v Dr. Daniele Ganser ja hänen erikoisala ovat sodat vuoden 1945 jälkeen. Hän sanoo: Suurin sotien aloittaja vuoden 1945  jälkeen on ollut maailmassa  NATO ja sen jäsenmaat. Kirja on paksu tietoteos, käsikirja paino 602g. Puolueeton poliittisesti. 

Nyt on tapahtunut niin paljon törkeitä laittomia sotia, mm. kun vuonna 1953  CIA ja M16 Britannia hyökkäsivät IRAN maahan ja syy oli kaikille selvä, maassa oleva Anglo-Irania Oil Company (AIOC, myöhemmin nimi muuttui BP, eli British Petroleum ) pumppasi öljyä ja rahat ja voitto mitä suurimmaksi määrin meni Lontooseen ja Iran pysyi köyhänä. Yritys maksoi jopa veroja enemmän Britannialle voitoistaan, kuin mitä IRAN sai rahaa, kertoo amerikkalainen historoitsija Nikki Keddie.  Vuonna 1951 päätti Iran hallitus, kaikki öljy tulot kuuluu Iran kansalle (valtiolle) ja Britit olivat aivan äimän käkenä.  Seuras oli, että Iran öljyä ei saanut Britti laivoissa kuljettaa ja sen lisäksi vastoin YK:n antamaa neuvoa, aloitti Britannia Iran satamien blokkauksen (sulun) omilla laivoillaan, röyhkeää omavaltaista toimintaa....  IRAN maan Presidentti Mr. Mossadegh matkusti USA:aan pyytämään vapaan maailman nimissä apua moiseen omavaltaiseen Britti imperiaali temppuiluun.

Se oli matka karhun luolaan. Aikaa kului  2v ja   anglosaksimaat USA (CIA) ja Britannia ( M16 ) hyökkäsivät yhdessä Iran maahan ja pistivät pystyyn Shaahin hallituksen, mikä myi taas jälleen halvalla heille öljyä.... Operaatio kulki nimellä AJAX=    ( Tunnettu Puhdistusaine merkki ) ja idea oli kaataa demokraattisilla kansan vaaleilla valittu hallitus ja sen tilalle Shaahi diktatuuri, joka oli yhteistyö haluinen Anglo-Saksisten maiden kanssa.  Operaatio tehtiin maassa "väärän lipun alla ".    Yksi syy oli jo vuonna 1951 se, että  Britannian Mr. Winston Churchill oli saanut nöyryytyksen YK:ssa , koska Iran oli nöyryyttänyt  raskailla faktoillaan ja YK:n turvallisuusneuvosto EI antanut mitään lupaa sekaantua itsenäisen Iran maan sisäisiin asioihin.

Turvauduttiin siis laittomaan raakaan väkivaltaan ! Britannia ja USA ottivat väkivallan käyttöön, omien etujensa takia,   kirjoittaa Mr. Daniel Ganser.  

No, kuinka sitten kävikään, kun vuonna 1979 puolestaan Iran uskonnonjohtaja Khomeini kaatoi  maan johdossa olevan Shaahin ja taas alkoi länsimaiden mediassa kauhea IRAN maan haukkuminen---maa on surkimus ja kurja, luopio  jne.. USA:ssa myytiin kivääri-ja ampumaratojen maalitauluksi uskonto johtajan Khomeini kuvia, hän oli paha ja vaarallinen....???? Hän ajoi oman kansansa patriootti etuja....     loppu on tunnettua historiaa aina nykypäivään asti.  Voidaan sanoa, että koko IRAN maa kääntyi juuri ISLAM uskontoon vuoden 1953 vallankaappauksen takia, koska se oli ainoa asia, mikä antoi kansalle lohtua ja maan nykytilanne juontaa tuolta ajalta....tavallaan USA ja Brtannia veivät sinne vahvan ISLAM uskonnon.....(Edesauttoivat) 

Koko YK Turvallisuusneuvosto on jonkinlainen vääränlainen sairas tulkinta demokratiasta, kirjoittaa kirja. Viisi vakituista  jäsenmaata ovat Kiina, USA, Venäjä,  Ranska ja Britannia. Niistä on 3 myös NATO maata. Samalla ne voivat VETO oikeudellaan pysäyttää minkä tahansa päätöksen YK:ssa. Samalla juuri nämä maat ovat  itse sotasyyllisiä moneen nykyajan sotaan ja kirjoittaja vaatii George Bush ja Tony Blair sotaoikeuteen IRAK höykkäyksestä omin päin vieraaseen valtioon. Moni NATO maan johto  myös oikeuden eteen vaan ja vankilaan päätöksien tekijät, kuuluu kirjan kommentit. Toisaalta onko  koko Veto oikeus viidella maalla nyt jotain demokratiaa?  Se on kaukana siitä !  Miksi pitäisi ylipäätään olla jotain VETO oikeuksia, jos kyse on demokratiasta, tai sellainen oikeus kuuluisi valtiolle, millä on paljon kansalaisia, eikä valtiolle, jolla on paljon rahaa ? Koko YK turvallisuusneuvosto on pukki kaalimaan vartijana... 

Maailmaa pitäisi johtaa ne valtiot, joissa asuu eniten ihmisiä, Kiina, Intia, USA, Venäjä Brazilia  jne  taitaa olla Filippiinit jne.. Nyt tilastot kertovat että maanosista eniten kasvaa iso Afrikka, vuonna 2035 on asukasluku arviolta  jo 2000 miljoonaa ja he haluavat päästä hyvään elintasoon kiinni. Siispä Afrikka päättämään maapallon asioista ja valta tulee siirtymään  Afrikan mustille?

Jo nyt v.2023 asuu Aasiassa maapallon ihmisistä 60%, miksi ei koko YK rakennus ole siellä?

Viimeksi Brasilia kesäkuussa 2017 kertoi, maan asukasluku on 207 miljoonaa ja köyhyys pakottaa heitä muuttamaan kohti Pohjois-Amerikkaa....pakolais tulvia ne eivät ole, vaan elintaso köyhyysloukkuja. Pian voivat Etelä-Amerikan maat vaatia koko Amerikan mantereen demokratiaa? Millaista se muka olisi, ei aavistustakaan. Sisällisota Amerikassa voi olla pian totta, mieti kummalle puolelle lähetät rahaa ja aseita. 

Maailma juhli  vapautta ja oikeuksia, kun Saksojen välinen muuri kaatui ja Berlin 1990 oli yksi ja sama kaupunki...mutta mitä tekee nyt kapitalistinen USA, rakentaa vielä korkeampaa ja pitkää muuria omalle Mexico rajalleen..kuin mitä Neuvostoliitto teki Berliinissä ja  pian rajalla on robotteja valvomassa ? Sivistynyt moderni nuori vastustaa aivan kaikkia raja-aitoja ja muureja, vapaa liikkuvuus on yksi ihmisen perusoikeus... muurit nurin....jo 2000 vuotta sitten sen tajusivat kiinalaiset....muureja ei tarvita. 

Muurit kuuluvat historiaan, vapaa liikkuvuus on tärkeä kansojen etuoikeus. Muurin rakentaja anastaa toiselta osapuolelta vapaan liikkuvuuden kunnioitusta, kuten USA tekee Mexico rajalla...lisätty 2022 Suomi menossa muurinrakentaja valtioihin, kuinka noloa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.



Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 21 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25,90 € Sulkeutuu 12 vrk 21 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.