Kuvaus

Saksankielinen kirja kertoo, kuinka juuri nyt tapahtuu Historian suurin rahanryöstö, köyhiltä napataan rahat ja ne menevät maailman rikkaalle hyvin pienelle eliitille. Maailman rikas plutokratia, rikkaiden valta ja mahti on noin 500 perhettä sukua.... Kirjoittajat ovat pankki ja raha maailman asiantuntijoita ja he eivät edusta mitään kiihko vasenmistolaista kateuteen perustuvaa omaa väitettä, vaan puhdasta historian faktaa ja kuinka kaikki oikein tapahtui ja se ei ole vieläkään loppunut. 

Harmi, että saksankielinen, eikä suoraan suomeksi, mutta on hyvä ja hauska kirja. He mm. kommentoivat vuoden 2008 tapahtumia näin: Jos henkilö A juo kuppilassa olutta ja ei maksa juomalaskuaan,  vaan pyytää luottoa, kovalla korolla. Ravintoloitsija suostuu ja tämä toistuu ja toistuu aina vaan, pian koko puoli kaupunkia juo aina vaan ja samalla "velkakirjalla" (jokaisella on oma luottotili).   Ravintoloitsija "myy"  omistamansa velkakirjat pankkiin ja saa käteen kunnon käteistä rahaa !  Ravintolan omistaja hymyilee, hän sai rahaa !

Pankki taas pyytää (maksua vastaan) luottoja tutkivilta Rating yrityksiltä esim. S&P,    Moody´s ,   Fitch & Co jne.. vahvistusta ja arviointia näistä velkakirjoista; he kaikki sanovat kuorossa:  Velkakirjat ovat  hyvää AAA luokkaa, aivan varma lainan (velan) takaisinmaksaja.    Pankki myy velkakirjat kovaan rahaan  ulkomaille,  vaikkapa Saksan Liikepankeille, jotka kysyvät Rating luokitusta , pienentääkseen omaa riskiään.  

Nämä amerikkalaiset Rating luokitusfirma valehtelevat  päin naamaa ulkolaisille pankeille  ja vastaa heille  : Juu...ihan Jees, kolme AAA !  

Kun sitten jossainvaiheessa velkakirjat kiertävät ja kiertävät pois USA:sta ja joku haluaakin muuttaa sen rahaksi?  Oho, Henkilö A ja muut velkaa tehneet juoma-kumppanit ovat kaikki täysin rahattomia, pennin hyrrää ei  heillä ole taskussa !

Kaikkien velkakirjojen tekijät, velalliset ovat köyhiä juoppoja, heiltä ei saa mitään !   (kirjoittajan esimerkit ovat hyviä, selventäviä ja hauskoja----hiukset nousee pystyyn kun lukee, mitä kaikkea peliä voi  New York , Wall Street voi ja uskaltaa tehdä)

Hieman tähän tyyliin toimi USA:n vakuutus ja pankit ulkolaisten asiakkaidensa kanssa ja ajauduttiin koko maailmassa isoon velkakierteeseen...tosin heillä oli USA:ssa myös omana ongelmana kiinteistö ja niiden luototus jne.. kirja kertoo esimerkein, kuka oikein huijaa ja ketä, millaista on liikepankkien peli pahinmillaan.

Saksassa oli hyväuskoisia USA:n pankkeihin uskovia pankkeja mm. Deutsche Bank ja Commerzbank......niiden oma ahneus johti liki niiden totaali  tuhoon ja nyt USA syyttää näitä saksalaisia pankkeja  , kyllä on pankkimaailma ihmeellinen ja vaati  Saksalta korvauksia miljardeja USA:n valtion kassaan. 

Saksan säästäjät ja vakavamieliset pankkiin luottavat yksityiset ihmiset vievät aina rahansa säästöpankin tai osuuspankkien tileille. Useinmat säästäjät tekevät pienen puolikaaren, kun näkevät USA pankin konttorin, vaikka harvoin yksittäisten henkilöiden tilejä jäädytetään, mutta joillakin mailla on outoja oikeuksia, joillakin taas ei.     USA  voi jäädyttää pankkitilejä ja tehdyt sopimukset voidaan yksipuolisesti muuttaa tai jopa purkaa, syy voi olla vaikka sinun kansalaisuus ...ole hyvin hyvin varovainen.  Boikotit,  Sanktiot ja kaupat US dollarilla voidaan vuosienkin jälkeen tulkita toisin..... Britannia teki monelle venäläiselle samantapaisia temppuja, mutta nykyisin on jokaisella venäläisellä oligarhilla taskussaan passi MALTA, KYPROS, ROMANIA jne ja he ovat EU kansalaisia, heh heh ! Tosin itä-Eurooppan miljonäärien rahat on Aasian pankeissa, luottamuspulan takia.

Suurin osa Saksan kansan säästöistä on SÄÄSTÖPANKKI jne. tileillä, liikepankkeihin ei yksityinen privat ihminen mielellään luota....

BU22MI603 Kirjan koko on 19x12cm ja sivuja peräti 365 kpl. Kulunut, koska kirjaa on luettu matkoilla ja kaveriporukassa ja naurettu maailman hölmöyttä ja rahaihmisten ahneutta saada isoja korkoja ja voittoa. Loppujen lopuksi New Yorkin finanssi raha pankki eliitti teki voittoa ja USA:n valtio subventoi (  USA:ssa on toki siis sosialismia !) pankkeja ja vakuutuslaitoksia. Tappion kärsi tavallinen pieni säästäjä ja tilanne jatkuu samanlaisena. Kirjaa on luettu ja hieman jo kulunut. Parasta aikaa kasvaa maailman velkakupla aivan jättimäiseksi paukuksi, joka "yllättää vielä pahasti ". 

Vuonna 2023 maaliskuussa lehdistö kertoo, että Corona rokotteilla tehtiin vastaavia jätti rahansiirtoja , usein ilman demokratista päätöstä. Nyt sodat mahdollistavat isoja kauppoja joidenkin maiden rahanmenoksi...rikkaat rikastuvat ja köyhistä tulee vielä köyhempiä. Euroopassa on eniten miljardöörejä Ranskassa, paljon ohi Britannia, Saksa, Venäjä jne... joista taas lehdistö puhuu....

Moni kokonainen valtio on ostanut ulkomailta tavaraa velaksi ja ei oikein ymmärrä, että valtion velkakierre muuttuu spiriaali syöksykierteeksi, sillä veloissa elävä valtio voi saada kyllä lisävelkaa, mutta korot ja kulut ovat huomattavat. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Valtio alkaa säästää usein sosiaali menoissa, jolloin säästöt kohdistuvat kaikkeen heikoimpaan kansanosaan. Köyhyys lisääntyy ja kun rahaa ei ole, alkaa "oman käden oikeus" eli rikollisuus kasvaa ja väkivalta, yhteiskunta muuttuu sisältä päin äkkijyrkkä toiminnaksi. Puhutaan poliisi ja armeija valtioista.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.



Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 114 vrk 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,90 € Sulkeutuu 114 vrk 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.