Kuvaus

NUOTTI ja MUSIIKKI vihkonen lehti on Hakaristi-Saksa ajalta, jostain 1933...1938 , mutta tämä painettu sotavuonna 1940.   Wehrmacht sotilaan  laulukirja musiikki laulu nuotti ja katso kannessa oleva merkki kertoo sen.  Musiikki ja nuotti, laulu ja tanssi olivat iloja ja hauskoja tapahtumia. Kun ei vielä ollut sota aika, olivat  kansan rivit sellaisia, että vähän kaikkialla oli Saksan alueella tansseja ja musiikki laulu tapahtumia, elämästä otettiin ilo ja hauskuus irti. Oli viinijuhlaa ja elonkorjuujuhlaa, oli olut juhlia ja aina oli paikallisia seura ja maanviljelys tapahtumia....hauskaa pidettiin ja naurua ja laulua riitti. Sota alkoi syksyllä 1939 ja tämä painettu seuraavana vuonna 1940. Kansilehti on irti liimauksestaan. 

Nuottikirja laulukirja  on kokoa 16x12 cm ja paksuus noin 1cm.  Paino 135 g,  Pidä tästä hyvää huolta, elävää historiaa !!! Nuotit ovat ihan samoja joka kielellä.

MUS06FB706 Musiikki Laulu Nuotti kirja Hakaristi Saksa ja aito , ei Reprint eikä kopio. 

Jokainen armeija upseeri katsoo laulu ja musiikki kirjaa kaihoten. Se kuvastaa aikoja, jolloin yksittäinen sotilas saattoi tehdä urotyön ja hän oli ratkaiseva taisteluissa. Nykyään on lentävä miehittämätön drooni joka ampuu 20 km korkealta taivaalta  ohjuksen suoraan autoon ja leiriin, tukikohtaan panssari ajoneuvoon jne....   kuolettavan ohjuksen ampunut sotilas istuu  itse 10,000km päässä mukavasti turvassa bunkkerissaan ja pureskelee  samalla hampurilaista.     Suurin uhri on siviili väestö ja sodan ensinmäinen uhri on aina totuus !     Lehdistö ja uutiset aloittavat heti vale propagandan jauhamaan omalle kansalleen länsi tai itä trolli kertomuksia.

Trolli lehdistö? Esimerkki voisi olla vaikkapa 2014 alasammuttu matkustajakone Ukrainassa, MH 17 ja jo 3 tuntia tapahtuman jälkeen jo Brittilehdistö ( trolli) kirkui otsikoissa, että juuri Putin oli ampunut sen lentokoneen alas ja murhannut liki 300 ihmistä... muistaakseni lensi takana hävittäjä lentokoneella  ja ampui ohjuksia tai jotain sen tapaista.... Totuus lienee aivan toinen, siitä on monia versioita mutta yksikään ei tue lehdistön "totuutta"... 

Ironiaa, että kaveri virnisti minulle ja sanoi, että oikean tapahtuman totuuden saa lukea 50 vuoden päästä kiinalaisista lehdistä,

vaikka itse en edes usko silloin enää lehtiä olevan... Lyhyesti: Kukaan ei oikeastaan enää tiedä sotien totuuksia ja tapahtumia, kaikki oikea tieto on helppo poistaa ja muunnella . 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 2 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

33 € Sulkeutuu 68 vrk 2 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.