Kuvaus

Myynnissä kirja 007 Huominen ei koskaan kuole - James Bond, kirjoittajana Raymond Benson (Bruce Feirsteinin elokuvakäsikirjoituksen mukaan). Painettu vuonna 1998, kovakantinen, Gummerus, ISBN 951-20-5291-1. 5. painos. Sivuja 265 kpl.

Hyväkuntoinen kirja, jonka sivuilla ei ole merkintöjä eikä sivujen kulmia ole taiteltu. Puutteet: kansipaperissa kulumaa, sivuilla kirjan iästä johtuvaa värimuutosta, sivuilla hieman tahroja (vaaleita tai harmaita) ja yhdellä sivulla koko sivun pystysuuntainen taitos. Säilytetty huoneistossa, jossa on koira.

Tekstejä kirjan takaa ja kansipapereiden sivusta:

"Tunnet nimen. Tiedät numeron."

"Upporikas mediamoguli Elliot Carver on keksinyt keinon muuntaa todellisuutta mielensä mukaan: hän luo virtuaaliuutisia ja lähettää ne suorana lähetyksenä maailmalle. Hänen viimeisin suunnitelmansa on aloittaa sota Ison-Britannian ja Kiinan välillä. Uutinen tavoittaa saman tien kaikki maailman televisiovastaanottimet, ja Carverin uutisilla on historian suurimmat katsojaluvut. Mies, joka voi aloittaa sodan milloin ja missä haluaa - ja vielä hyötyä siitä! - on maailman mahtavin mies. Mutta Carver unohti laskuistaan James Bondin..."

"Raymond Benson on texasilaissyntyinen, mutta nykyään Chicagossa asuva tietokonepelien suunnittelija. Hän on opettanut elokuvan teoriaa ja luovaa elokuvakirjoittamista New Yorkissa ja Chicagossa sekä toiminut teatteriohjaajana. Hän on myös kirjoittanut seikkaperäisen Bond-perinnettä esittelevän teoksen The James Bond Bedside Companion, joka on hänen jo poikavuosina alkaneen Bond-harrastuksensa hedelmä. Huominen ei koskaan kuole on hänen toinen Bond-romaaninsa."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 7 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 24 vrk 7 h 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.