Kuvaus

Aivan fantastinen valokuva albumi tapainen keräilykirja joka kertoo karua kieltään, millainen oikein oli se 1. Maailmansota, se kaiken pahan alku ja juuri.... koko Euroopan mielettömyyden alku !  Sanotaan, että 1. Maailmansota oli alkulaukaus sille, että Eurooppa aloitti alasmenon ja alkoi matka kohti surkeutta ja pois vallasta.

 Nykyhistoroitsija Australiasta kertoo terävästi kirjassaan, että ennen 1. Maailmansodan alkua oli aivan kaikkien  Euroopan valtioiden poliittinen johto täynnä omahyväisiä typeriä johtajia, jotka jääräpäisyyden takia ajautuivat sotaan !  Ne kuvittelivat vielä kaiken maailman sopimusten ja sotaliittolaisten ja yhdistysten todella sodan keskellä pitävän kiinni lupauksistaan, heh heh ! Sopimusten arvo oli paperin arvo. 

Kirjan koko on aika suuri, 36x28cm ja paksuus runsas centtimetri. Keräilyalbumi ja julkaisija oli Immalin Werke Mettmann , heillä on erinomaisia kuvia 1. Maailmansodan kauhuista. Kirjan painohetki oli  vuonna 1933. ORIGINAL !!!

Paino n 800g. Sivut ja paperi on hieman ruskettunut, mutta kunto on aika hyvä, selkämyksestä on pientä repeytymää, samoin takakannessa. Yleiskunto kohtalainen ja aika harvinainen kirja. Kohde on Hampurissa, Saksa 

MIL16AG519 Kirja 1. Maailmansota valokuvia keräily albumi. Yhdessä kuvassa on venäläisiä sotavankeja, mutta kyllä he näyttävät enemmänkin armenialaisilta jne.. kuin slaavi venäläisiltä. Joka haluaa tietää jotain 2. Maailmansodasta on myös tiedettävä jotain 1. Maailmansodasta ja sen rauhasta.  Suosittelen lukemaan kirjan: Unissakävelijät, kuinka Eurooppa ajautui vuonna 1914 sotaan. Mr. Christopher Clark .  Ainakin engl ja saksankielellä löytyy tämä kirja.  Siinä selviää, että aivan kaikki Euroopan valtiot olivat sotaa ja valtaa haluavia, yhtään parempaa ei ollut kukaan tai mikään valtio.   Kun sota loppui siihen, että USA lupasi oikeudenmukaisen kohtelun ja ehdot, niin heti alkoi syyttely:  Sodan syttymisen syy vieritettiin raukkamaisesti Saksan päälle, koska se hävisi sodan ja tätä "tosiasiaa"  sitten levittivät ranskalaiset ja englantia puhuvat mediat maailmalle. Todellinen syy sotaan oli kollektiivinen tyhmyys ja naivius, jota esiintyi silloin jokaisessa Eurooppa maan johdossa, johtava eliitti oli naivia. Saksa ei ollut yhtään sen syyllisempi, kuin muutkaan maat, vaan sotahaluja oli kaikilla mailla. 

On hyvä muistaa tilanne: Saksa ja Ranska olivat sodan juoksuhaudoissa vastakkain ja asemasota oli jumittunut paikoilleen kuukausiksi. Britannia samoin. Sota vei joka päivä kaikilta osapuolilta rahaa ja Britannia ja Ranska lainasivat rahaa USA New York pankeilta. Nämä Wall Street pankit alkoivat pelätä, että heidän lainat jää maksamatta takaisin, jos Britannia ja Ranska häviävät. Pankkien johto ja ns. "iso-raha" puhui maan Presidentin lähtemään sotaan mukaan ja se onnistui. Voimatasapaino koko Euroopassa järkkyi ( ja on yhä sellainen ) koska USA oli ylivoimainen taloudellisesti ja sotatavaran tuotannossa. 

1.Maaimansodan hinta ? No ensiksi se vei turmaan koko Venäjän, Tzaari ei lopettanut sotimista, vaikka hänen vaimo ja Mr. Rasputin niin vaativat....hintana oli vallan ja hengenmenetys koko perheeltä ja valtaan astui Mr. Lenin ja uusi erilainen taloussysteemi.

Britannia ja Ranska menettivät koko maapallon vallan USA:lle ja heille tilanne oli "helppo nakki", koska myös iso Venäjä oli omissa sisäisissä sekamelskassaan täysin pois maailmanmarkkinoilta. Saksa sai rauhanehdot, joiden alla olisi jopa isot rikkaat maat vinkuneet tuskasta. Maailman valta siirtyi aika pienellä henkilötappiolla suoraan "Setä Samulin "  (USA) syliin. 

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

49 €
tai
Sulkeutuu 18 vrk 18 h 31 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

49 € Sulkeutuu 18 vrk 18 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.