Kuvaus

Myynnissä Anders Jacobssonin ja Sören Olssonin kirjoittama kirja Bert ja basillit. Otava. Painovuosi 2001 Keuruu. Sivuja 173 kpl.

Kannet hyväkuntoiset. Kahdella sivulla pieni tahra alareunassa (ei tekstin päällä). Yhdellä sivulla muutaman millin repeämä sivun alareunassa. Ensimmäisellä tekstisivulla lyijykynällä kirjoitettuna reunassa "Lukunäyte" ja lisäksi kaarisulkumerkki. Sivuilla ei muita merkintöjä eikä taitoksia.

Tekstejä kirjan takaa:

"Bert joutuu kaamean basillikammon kouriin"

"Joulu lähestyy. PÄIVÄKIRJA, TÄMÄ ON KATASTROFI!!! Jouduin eilen niistämään kerran. Olenko minä nyt saamassa influenssabasilleja? Minun pitää maata happiteltassa ja juoda puoli litraa lääkettä. On kerta kaikkiaan kiellettyä olla jouluaattona kipeä..."

"Bert pelkää sairastuvansa jouluksi, koska silloin joululahjat voisivat jäädä saamatta. Pikku-Erikiltä voi saada tappavan viruksen, Björnaa on kartettava kuin ruttoa. Bert ei onnistu pussaamaan Nadjaakaan ajattelematta basilleja ja bekteereja."

"Ruotsalaisserkukset Anders Jacobsson ja Sören Olsson (www.soren-anders.se) ovat vuosikausien ajan tuottaneet nauruhermoja kutkuttavia hepuleita nuorille lukijoilleen Bert-, Lasse- ja Iida-Liisa -kirjoillaan. Bert ja basillit on Bertin huippusuosittujen päiväkirjojen kuudestoista suomennos."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 45 vrk 19 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 45 vrk 19 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.