Kuvaus

Myynnissä kirja Sisters Clubin kirja Böö! 2 - Aavemaisia tarinoita. Helsinki Media. Painettu Juvalla 2000. Sivuja 168 kpl. Kovakantinen.

Kunto: Hyväkuntoinen muuten, mutta ensimmäiset 18 lehteä ovat kärsineet hieman kosteudesta sivujen yläreunoista (ei tekstin kohdalla), ilmenee pienenä aaltoiluna, näkyy kuvasta 2. Kansissa normaalia käytön jälkeä ja kulumaa.

Teksti kirjan takaa:

”Saara pinnisti kuulonsa aivan äärimmilleen. Kyllä. Hän kuuli ääniä alakerrasta. Tasaista rouhimista. Joku irrottaa lukkoa, Saara päätteli. Joku tai jokin…”

”- Helena on siis… kummitus?

- Niin. Tai haamu, elävä kuollut, jos niin haluatte. Itse pidän eniten sanasta aave. Se on kaunis sana, kuvaa hyvin minun rakasta Helenaani.”

Myös Sisters Clubin kirjoituskilpailusta syntynyttä kokoelmaa kuvaa hyvin nimi Aavemaisia tarinoita.

Nykyajan kummitukset eivät verhoudu valkoiseen kaapuun vaikka linnojen käytävillä seikkailevatkin. Outoja ilmiöitä ja menneisyyden haamuja voi Skotlannin linnojen lisäksi tavata niinkin tavallisista ympäristöistä kuin suomalaisesta korpimetsästä, koulun lavastevarastosta ja kännyköistä.

Pelonväristyksiä ei tule puuttumaan lukijalta: Tässä kirjassa on seitsemän aavemaista kummitustarinaa. Lue ja kauhistu – yölukeminen sallittu vain omalla vastuulla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 20 vrk 17 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 20 vrk 17 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.