Tuote on myyty käyttäjälle Tmankinen hintaan 30 €

Kuvaus

Saksankielinen vanha aito sotakirja on painettu vuonna 1942 Berlin. Kirja kertoo millaisia taisteluita oli kirjan julkaisu ajankohtaan asti tehty. Todella masentavaa, paljon kuvia. Vaikka puhutaan voitoista, on samalla selvää, että sen hinta oli aivan liian kallis, hyvin paljon kuolemaa ja tuskaa----sota on sotaa !  Ikävää oli myös, että länsiliittoutuneet ottivat käyttöön  Hakaristi-Saksan sotilaiden omaisten murhaamisen, kaupunkien pommituksen ja 800, 000 siviiliä, naisia, lapsia ja vanhuksia kuoli...Kun sotilas tuli lomalle rintamalta, olikin kotitalo raunio ja omaiset jossain tiiliskivikasan alla kuolleina. Se pisti lisävihaa vihollista kohtaan. Harva suomalainen osaa ymmärtää sodan runtelemaa maata Saksaa ja Neuvostoliittoa, molemmat menettivät 26 ja 22 miljoonaa ihmistä, suhteellisesti eniten menetti Hakaristi - Saksa.  On selvää, ettei Saksan kansa  halua mennä mihinkään sotaan tai sotaliittoon mukaan. 

Kirjan koko on 21x15cm ja paksuus 29 mm. Paksua paperia ja painaa kovakantisena 273g. Kunto on aidolle kirjalle, jonka ikä 75 vuotta,   noin keskitasoa oleva kunto.

Runsaasti valokuvia ja textiä, joitakin kuvia joutuu todella tuijottamaan. Sivuja 314. Wehrmacht kirja ilmestyi erilaisena monen vuoden ajan. Tämä on vuoden 1942 kirja. Kohde on Hampurissa, Saksa

MIL22SP405  Kirja sota armeija hakaristi maa lähtee valloittamaan ja rakentamaan yhtenäistä Eurooppaa, eräänlaista EU hahmottelua seuraten Napoleon jälkiä. Taas homma epäonnistuu, sillä Moskovan portille ne hommat juuttui nytkin.

Napoleon aikana sytyttivät Moskovan asukkaat itse kaupunkinsa palamaan ja häipyivät maisemasta.  Kauan  ei myös Napoleon joukkoineen savuavien Moskova talojen vierellä värjötellyt, alkoi vilu ja paluumatka .  Tulipalon avulla asukkaat halusivat tuhota vihollisjoukkojen majoittumisen, omat talot vaan palamaan, se on oikeaa patriootti henkeä.  Nyt ei päästy edes niin pitkälle Moskovan kanssa, siitä kiitos USA:n antaman avun Neuvostoliiton Stalin porukalle. USA ja Britannia olivat Stalin kamuja ja tykättiin Neuvostoliitosta yli kaiken, koska pahin uhka oli heille sellainen mahdollisuus, että Saksa ja Venäjänmaa yhdessä, toisen raaka-aineet ja työvoima, toisen tekniikka ja osaaminen... huh, siinä kauppa ja teollisuus kilpailussa eivvät olisi Britannia ja USA pärjänneet. 

Anglo-saksinen lehdistö demonisoi Hitleristä aivan hirveitä kauhukuvia, hän oli maapallolle laskeutunut itse UFO- paholainen, joka haluaa maapallon ylivallan. Kaikki  "uutislööpit " oli tietenkin täysin perusteettomia valheita  ja aina,kun jotain henkilöä lehdistö / uutiset demonisoivat, on syy sama: Halutaan peittää ne omat ratkaisevat poliittiset virheet, joita itse tehtiin ja halutaan silmänkääntötempulla ohjata lammaslauman tavoin käyttäytyvää oman kansaa ja sen  huomiota muualle.  Aina halutaan syyttää ulkomaita omista virheistä ja köyhyydestä.....syy ei ole minussa,vaan kaverissa-idea toimii, kansa uskoo sitä. 

Tämä trikki-temppu , eräänlainen aivopesu tehoaa yksinkertaisiin. (myös tänäpäivänä trikki toimii :)    


Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 


Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
 

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.1.2018 19:16

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.