Kuvaus

Kun Saksa eli 1930 lukua ja voitti laillisilla demokraattisilla vaaleilla vuonna 1933, suurin osa kansasta halusi ja uskoi parempaan tulevaisuuteen , se ei toki ollut rikos.

Poliittinen natsi puolue ( Nazi ) painatti mm. laulukirjoja jotka olivat HJ partiojärjestön ja KdF eräs R.A.D  ( AF) alajärjestö, jonka tehtävä oli huolehtia lomista ja lomamatkoista jne.. HJ merkki oli vinoneliö, jossa hakaristi, värit punavalkoinen ja Kraft durch Freude järjestön merkki oli R.A.D merkki hammaspyörä ja hakaristi, jonka ympärillä oli vielä eräänlainen tuulimylly siivet. 

Kirja koko on 23x16cm ja 51 kpl, jokunen valokuva. Aito painos ! Painettu 1930 luvulla ! Painovuis ei käy ilmi tarkasti, mutta textistä voi päätellä sen olleen joko 1936 tai 1937. Tämä ei ole kirja, vaan enemmän lehtimäinen painotuote. 

MIL24JL707 Kirja Hakaristi ajan viihde puolen asiaa , paino 90g

Meistä nykyajan ihmisistä tuntuu oudolta tuon ajan ajatukset, uskottiin laulujen ja yhteishengen kasvavan ja oma Isänmaa aate oli vahva. Uskottiin omaan kansaan, valtioon ja pidettiin sitä parempana kuin naapurivaltioiden kansoja. Katso oheisia kuvia, kuinka syvällä tunteella naiset ja miehet lauloivat, he uskoivat romanttiseen yhteiseloon ja parenpaan tulevaisuuteen. Ei varmasti kukaan uskonut sellaiseen mahdollisuuteen, että joku maailmansota voisi tulla.....sehän olisi mieletöntä....tappaa kaikki naiset ja lapset ja minkätakia?     Maailman politiikkoja ei vielä tunnettu, eikä tiedetty, että he  he toimivat joskus kylmäverisesti ja oman kansansa etuja vastaan. 

Eivät sotilaat lähde milloinkaan ylittämään oman valtakuntansa rajaviivaa, jollei siihen pakota oman maan poliittinen johto. Joka hyökkää vieraaseen valtioon on aina hyökkääjä ja tuomittava osapuoli.....näin yksinkertaisen selvästi sen muotoilee YK:n perustamiskirja.  Lakisääntö on yhä voimassa !!!  Hitler pakotti armeijansa ylittämään  rajaviivat Puolan kanssa. Hitler pakotti myös ylittämään Neuvostoliiton rajavyöhykkeen.

Britannia ja Ranska ( sekä USA ) puolestaan julistivat sodan Saksalle, joten he tavallaan ylittivät rajavyöhykkeet. Sodanjulistus on sama,kuin astua aseen kanssa vieraaseen valtioon kukkoilemaan ja tappamaan. Siitä hetkestä lähtien on vihollinen nimetty.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10,99 €
Sulkeutuu 52 vrk 23 h 45 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10,99 € Sulkeutuu 52 vrk 23 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.