Kuvaus

Kirjanen jossa on mm. Peruselementit kansallis-sosialistiselle valtiolle ja mitä edellytyksiä se ympäristöltä ja yhteiskunnalta vaatii jne.. Kirjanen on kooltaan 21x15cm ja sisällä on todella kovaa textiä.

Kannattaa muistaa, että natsi puolue oli valmis murhaamaan kaikkia poliittisia vastustajiaan ja myös käytännössä näin teki. Alkuvuosina joitakin kommunisteja jne.. vangittiin ja lähetettiin keskitysleirille töitä tekemään--- nämä keskitysleirit eivät olleet mitään murhaamispaikkoja, vaan vangittu polittinen vastustaja  vapautui n. 6-10kk kuluttua ja hän oli kuin "toinen ihminen".

Kun aikaa kului, tuli puolueen johto, joka koostui täysin siviileistä, kärsimättömäksi, koska tavoitteet yhteiskunnan parantamiseksi ei tapahtunutkaan parissa  vuodessa ja  Nazi puolueen johto alkoi vaatia radikaaleja muutoksia....mm. vankeustuomiot vastustajille ja muistamme München kaupungin surullisen yliopistomurhat, siinä aktiiviset Scholl sisarrukset vaativat lentolehtisten kanssa mm näin: Ei valtion  hallitus tai muu instanssi voi päättää, että toinen ihminen, oman valtion kansalainen,  on ihonvärinsä, kielensä, kulttuurinsa, tai sukupuolensa takia huonommassa asemassa kuin muut.....ja tästä suivaantui Nazi puolueen edustajat ja ilman oikeudenkäyntiä pistivät nuoret opiskelijat (mies ja nainen) giljotiiniin ja teloittivat "Valkoinen Ruusu" jäseniä.

Natsit olivat äärinmäisyys tiukkapipoja ja he eivät sietäneet vastapropagandaa tai kritiikkiä. Mielipiteen vapaus kirjoittaa ja julkaista hallituksen ja maan eliitin vastaisia asioita oli käytännössä siis itsemurha. Lehdistöä ja uutisia vartioitiin kuin kärppä....ei saanut kirjoittaa mitään vastaan maan poliittisen johdon etuja ja ajatuksia....lehtimies, joka kirjoitti asiaa ja ajatuksia, joissa oli kovaa ja kirpeää arvostelua poliittista johtoa vastaan, lehtimies joutui pidätetyksi tai pakotettiin mielisairaalaan tms. Koko toiminta oli tiukkaa natsismia, mielipiteen vapautta ei käytännössä ollut. Elämä oli kuin kirjassa " 1984" ja kansalle sanottiin, " Te olette vapaita "  mutta käytännössä oli paljon rajoituksia, he olivat vankeja,,, kansalle sanottiin " Te saatte oikeaa informaatiota maailmasta"  mutta käytännössä oli koko informaation saanti rajoitettua ja suodatettua, filttereitä, sensuuria  ja propagandaa oli kaikkialla. 

ONko asiat nyt Euroopassa toisin ?   Mielipiteen vapautta yrittää   (jälleen)   puolue ja raha eliitti EU-Brysselistä käsin rajoittaa....puhutaan, ettei saa julkaista " Fake News"  jne... ja kuka päättää, mikä on oikeaa totta ja mikä hieman väritettyä totuutta ? Aivan kuin oli aikoinaan Hitler touhussa, niin nytkin pieni eliitti klikki haluaisi päättää, mitä sopii kirjoittaa ja julkaista EU kansalaiselle, heh heh ! 

MIL14AP514 Kirjanen NSKK ja harvinainen ! Kohde on LÖBAU , Saksa ja yhdistelen kernaasti huutoja. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. j

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 18 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

44,98 € Sulkeutuu 66 vrk 18 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.