Kuvaus

Myynnissä Koiratytöt-sarjan kirja Jesse hoivakoira (Koiratytöt 7). Kirjailijat Merja ja Marvi Jalo. Karisto Oy. Painovuosi 2009, Hämeenlinna, 3. painos. 159 sivua.

Kirjan kunto on ok. Kansissa normaalia kulumaa. Ensimmäisellä sivulla omistuskirjoitus, katso kuva kolme. Kuudella sivulla yläkulmassa taitos. Yhdellä sivulla tahra ja lisäksi samalla sivulla on yläkulmataitos sekä pystysuora taitos, katso kuva neljä. Ollut eläinkodissa.

Tekstejä kirjan takaa:

"Koiria katoaa Turussa mystisellä tavalla

Jenna ja Hannele eivät voi vastustaa, kun Eetun kaveri, allergiasta kärsivä Saku, tarjoaa heille kultaisennoutajan pentua puoli-ilmaiseksi. Tytöt ostavat Manneksi nimetyn pennun äidin kielloista piittaamatta, mutta pian käy ilmi, että pikku koira onkin sairas. Tyttöjen on vietävä Manne eläinlääkärille, ja silloin käy ilmi että pentua on purtu pahasti. Miksi Saku on salannut asian? Kaiken kurjuuden lisäksi aina ärhäkkä Cici joutuu koiratappeluun ja katoaa kuin tuhka tuuleen. Ei kai sitä ole varastettu? Hannelle on paniikissa, sillä Regina on pian palaamassa häämatkaltaan ja tyttöjen on tunnustettava hänelle, mitä Cicille on tapahtunut.

Suursuosion saanut Koiratytöt-sarja jatkuu yhtä vauhdikkaana kuin ennenkin. Päähenkilöinä ovat entiseen tapaan Jenna ja Hannele sekä uskollinen Jesse-koira ja TV-kokki Regina Tallbergin oikukas pikku Cici. Mutta mukana on uusiakin koirahahmoja!"

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 7 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 23 vrk 7 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.