Kuvaus

Saksan Armeija Wehrmacht ja heidän Kunnia kansio palveluksesta , ns. armeijan koulutus aika.... Siitä ajasta oli monella muistona valokuvia jne. ja sitävarten myytiin miehille oma kansio. Koko on 31x23cm ja kovat kannet. Sisällä on tarinaa, mutta ei merkintöjä....jostain syystä on siis kirjan kansion sisältö " neitseellinen"  käsi ei ole käynyt ja mitään leimoja ja valokuvia ei ole. Ajoittuu vuosiin usein 1936-1939.

MIL01JL101   Kansio ilman merkkauksia ja paino 762 g, ehdottomasti aito ja original vanha !  Säilytä, sillä ei näitä liikoja ole säilynyt, myyn omaa harraste keräily kokoelmastani nyt pois.

Jo nykyajan monet koululaiset eivät tiedä, mitä on oikea historia ja mikä on jälkeenpäin keksittyä ja muotoiltua tarinaa...voittajat kirjoittavat historiaa oman näkemyksensä mukaan. Hyvin moni  " asia kirjoitus "  palvelee puhdasta voittajien ja vallassa olevien omaa propagandaa. Paraati esimerkkinä usein esitetään Wild West Amerikan mantereella, kun " valkoinen mies " valloitti ja murhasi paikallisia intiaaneja, miehiä, naisia, lapsia ja sai ottamastaan todisteesta, päänahasta palkkion. Arvaa kuka esitetään nykyaikana pelastajana, sankarina ja hyvän sivistyksen tuojana? 

Kansion sisäpuolella on mm. Saksanmaan johtaja valokuva ja monta muuta...myös 1. Maailmansodan Itä-Afrikan legendaarinen puolustustaistelija ja huomaa hänen lierihattu.

  Rakennettiin kaikenmaailman vallihauta esteitä ja uskottiin 1. Maailmansodan "opetuksiin"  että sotaan voi valmistautua.....täysin typerä ja väärä ajatus!  Jokainen sota on aina kaikkia edellisiä sotia paljon kauhempi ja se tappaa ja murhaa pääasiassa siviilejä, naisia ja lapsia. 1. Maailmansota ja 9 miljoonaa sotilasta kaatuu, siviilejä kuolee 10 miljoonaa.

Suomi ja 1.Maailmansota ? Aivan tuntematon käsite meille, sillä meidän isäntämaa siihenaikaan oli iso rikas  ja laaja " Äiti-Venäjä " jonka hameenhelmoissa Suomi roikkui. Venäjä osallistuu sotaan vastaan Saksan Keisarikunta ja tzaari haluaa veljeillä Britannian kanssa...se sotaliitto tappaa miljoonia omia venäläisiä talonpoikia, he olivat huonosti aseistettuja ja koulutettuja vastaan Saksan kk-pesäke.  Tzaari katsoo, että sota ei tarvitse Suomi poikia, se oli meidän onni. 

Sodat ovat aina paljon kauheampia, kuin edelliset sodat ja niissä kuolee siviilejä, lapsia ja naisia. Kyseessä on taloudellisten ja logistiikka suoritusten kestävyys, toimivuus ja näyttö. ( Usein pitkittynyt sota vie rahaa !) 

Sota 1939-1945  : Saksa ei voinut ikinä kuvitellakaan, että Neuvostoliitto kykenisi valmistamaan tehtaissaan niin paljon panssarivaunuja rintamalle, enemmän ja nopeammin,  kuin mitä he kykenivät niitä tuhoamaan. Valtavat tehdas ja tuotantomäärät , raaka-aineet ja polttoaineiden saatavuus, logistiikka, ruoka, vaatteet jne... aina kun tunkeudutaan vihollisalueelle syvenmälle, kaikki ongelmat kasvavat suuriin mittoihin. Paperilla kaikki näytti toisin; Kommunisti Neuvostoliitto omasi huomattavasti suurenmat sotavoimat ja panssarivaunu kaluston kuin Hakaristi Saksa.  Kenraalit ympäri maailmaa olisivat nauraneet Hitlerin ulos upseerimessissä, kasinolla, jos hän olisi mennyt esittämään moista ehdotusta, aivan selvinpäin....Saksa muka hyökkää ja voittaa Neuvostoliiton....heh heh, kyllä se nauru olisi kuulunut pitkälle...

Mutta miksi sitten Hakaristi-Saksa pääsi Moskovan porteille asti  ja piiritti Leningrad kaupungin ja melkein tappoi sen asukkaat nälällä....miljoona siviiliä kuoli Leningradin piirityksessä kituvasti nälkään, yksi sodan häpeäpilkkuja, katso Wikipedia internet sivua  ...miksi kaikki tapahtui  näin?

Koska Neuvostoliitto ei ollut harjoitellut sotimista ja Stalin oli murhannut monet omat johtavat upseerit, koko maassa ei ollut oikeita osaavia kunnon miehiä !  Myös toisinpäin oli asia: Hyökkääjällä,  Hakaristi-Saksalla  taas oli oikeita töpinä touhu miehiä ja paljon. Saksalaiset olivat tehokkaita ja nopeita, koulutettuja ja heillä oli mm. kuuluisa monikäyttö tykki, 88mm ! 

Kuka hyötyy sodasta ?  Historoitsija Samuel Flogg kirjoittaa osuvasti: "Euroopan tuskat  ja vaikeudet ovat aina olleet USA:lle suuri etu ja hyöty. "      USA:n syvä talouslama 1930 luvulla loppui  heti kuin seinään, kun lähdettiin sotimaan. He puhuivat Presidentin ns. New Deal ohjelmasta, mutta se oli melko torso surkea tehoton ohjelma, työttömyys ei vähentynyt ja syvä lama jatkui,  vasta kun USA lähti sotaan niin se pisti vauhtia tehtaisiin,  myös pankkeihin tuli vauhtia ja vipinää. USA:n valtio teki jätti tilauksia yksityisten omistamille tehtaille ja jätti rahasiirrot ja isot teollisuus investoinnit antoivat työtä ja rahaa kansalle, vihdoinkin. Yhden typeryksen  onnettomuus on toiselle onni....Eurooppa oli täysin tyhmä ääliö, koska aloitti sodan . 

Valokuvat: Paraati jossa kansa saa nähdä, meillä on sotakalustoa, Hitler myhäilee tyytyväisenä. Pian ulkomaat eivät antaneet Hitlerin Saksalle lisää rahalainaa ja ilme vakavoitui.

Kaasunaamarit , jo 1. Maailmansodassa Ranskalaiset käyttivät kaasu-asetta. Nykyaikana pelkäämme, että virukset ja bakteerit biologiset aseet tulevat käyttöön...ensin kehitellään laboratoriossa virus ja senjälkeen sen vasta-aine, jota annetaan omille pistoksena, siis molemmat on oltava, muuten  kuolee kaikki. Virus laboratoriot sijoitetaan usein lähelle ulkomaan  rajaa...

Valoheitin oli jättiläis kokoa ja sodassa niitä ohjasivat taivaalle saksalaiset naiset ja eläke mummot ja vaarit, kun Saksan kaupunkeja tultiin pommittamaan Britit ja USA. Valoheitin näytti ilmatorjunta tykeille koneiden korkeuden ja tykin sirpale ammukset osattiin asettaa oikealle korkeudelle räjähtämään. Joskus vihollis hävittäjä lentokone pilotin naama punaisena koukkasi ampumaan valonheitintä kohti, jolloin sen miehistö, he olivat usein naisia, saivat sankari kuoleman. Noin 50,000 vihollis lentäjää ammutaan alas, tavalla tai toisella....pommitukset tappavat Saksan kaupungin siviilejä 800,000 ihmistä. 

kuvia 1. maailmansodasta ja omaa kansaa hehkutettiin kortomalla edellisen sodan kauniita muistoja, propagnadaa kansalle. Kukaan ei halua muistaa kauhua ja pelkoa, kuolemaa ja uusi sota ja sen mukana uusia liittolaisia, joiden puolesta pitäisi kuolla? 

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 7 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

74 € Sulkeutuu 61 vrk 7 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.