Kuvaus

Vuonna 1953 Saksan yksi tupakkatehdas myi kansiota, ilman kuvia.Kansioon kuuluvia kuvia sai tupakkakaupasta, kun osti juuri heidän tupakkia.

Kuva 1. Saksan johto kyllästyi Puolan jatkuviin murhiin ja raiskauksiin saksalaista vähemmistöä kohtaan. Puolan poliittinen johto oli aivan uskomattoman naivi, hyväuskoinen typerys. Kettumaisesti oli Britannia ja Ranska luvanneet Puolalle apua jos Saksa hyökkää, samalla nämä antoivat kuvan Saksan sotavoimista, heikko, moraali ja taisteluhalu kellarissa, urhea Puolan sotilas ajaa heikon sakemanni miehen Atlanttiin uimaan ja ulisemaan rannalle....Saksa hyökkää, mutta kas kummaa, vaikka moni puolalainen  puhui hyvää englantia ja oli oppinut Brittien teelaadutkin, niin apua  Britannia saarelta ei tullut. Kun salamasota oli jo ohi, Puola rauniokasana ,niin Britannia ja Ranska julistavat yllättäen sodan Saksalle..Saksa valloittaa Puolan länsiosan ja itäosan valloittaa puolestaan Neuvostoliitto, kommunistinen valtio. Vaikka Neuvostoliitto teki ihan saman kuin Saksa,mutta sille ei julisteta sotaa..kas kummaa..Senaikaisen Puolan siis valloittaa kaksi valtiota, Hakaristi-Saksa ja Neuvostoliitto.

Kuva 2. Kilpajuoksu Norjaan ja siellä oli ekana Saksa, saksalaisia sotilaita Norjaan kuljettava rahtilaiva saa kylkeen Britti torpeedon ja laivan perä nytkähtää alaspäin. Iso määrä nuoria saksalaispoikia hukkuu. Laiva painuu merenpohjaan pian. 

Kuva 3. Britti ja Ranskalaisia eturintaman sotilaita joutuu vangiksi. Skotti-miehiä, heillä on kiltti hameet, mutta sen lisäksi mustia Afrikka sotilaita Senegal, Marokko,Indo-Kiina jne...kaikista alusmaista ensin miehet eturintamaan....he ovat tavallaan liittolaisia, partnereita joille on makeita sanoja kerrottu, pääasia on ja pysyy,  omat miehet säästyy.

Kuva 4.Saksan lentäjien aika ei käy pitkäveteiseksi, usein hälytys ja taivaalle. Koko sodan parhaat hävittäjä lentäjät kantoivat rautaristiä, kuva esittää Adolf Galland , toinen kuuluisuus oli Werner Baumbach ja kolmas Werner Mölders, jälkinmäinen kuolee sodassa ollessaan matkustajana, muut selvisivät sodasta hengissä...Mölders on lentokoneessa matkustajana, kun huono onni ja kone saa siipirikko tapauksen. Vihollinen ampuu konetta, jossa sisällä on matkustajana Mölders.

Kansio numero 1 Alkaa siitä, kun Puola alkaa isotella Saksalle , jota se myöhemmin katuu, liittyy Neuvostoliiton puolustajiin ja kansio päättyy Stalingrad taisteluun. Stalin oli poliittisesti paljon älykkäämpi kuin Hitler ja kun Saksa sai Stalingradissa ekan kerran maistaa tappion makua, partnerimaa Romania oli mukana. 

Kansio numero 2 jatkaa siitä sodan loppuun, minulla on myös se.

Kohde on Löbau, Saksen osavaltio , Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 9,90 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 8 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

22 € Sulkeutuu 85 vrk 8 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.