Kuvaus

Myynnissä kirja Luumusaari, kirjoittajana Nelson DeMille. Painettu vuonna 1998, kovakantinen, Gummerus, ISBN 951-611-904-2. Sivuja 559 kpl.

Hyväkuntoinen kirja, jonka sivuilla ei ole tahroja eikä sivujen kulmia ole taiteltu. Puutteet: kansipaperissa kulumaa, sivuilla kirjan iästä johtuvaa värimuutosta. Säilytetty huoneistossa, jossa on koira.

Tekstejä kansipapereiden sivusta:

"Työtehtävässä vakavasti loukkaantunut newyorkilaispoliisi John Corey viettää toipumislomaa Long Islandilla, seuranaan maanviljelijöitä, kalastajia - ja ainakin yksi tappaja. Tom ja Judy Gordon, nuori pariskunta jonka John hyvin tunsi, on surmattu raa'asti kotiinsa. Paikallinen poliisi pyytää Coreyta mukaan tutkimuksiin, tuomaan mukaan kokemusta jonka vain miljoonakaupungin murharyhmän etsivä voi tuoda. Epäonnistuneesta murtoyrityksestä alkunsa saanut epätoivoinen surmatyö muuttuu pian kuvioksi, jossa jopa biologisen maailmansodan vaara on mahdollinen..."

"Nelson DeMillen kiihkeä trilleri oli peräti kuusi viikkoa USA:n listaykkösenä! Se on lähiaikoina tulossa suurelokuvana."

"Nelson DeMille on kirjoittanut yhdeksän jännitysromaania, jotka kaikki ovat olleet maailmanmenestyksiä. Hän asuu Long Islandilla New Yorkissa yhdessä vaimonsa kanssa."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 11 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 83 vrk 11 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.